Widok

Gdzie w Gdańsku usg kolan?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
możecie doradzić, gdzie w Gdańsku w miarę tanio i dobrze można zrobić usg kolan.

z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W enel-medzie na grunwaldzkiej koło galerii bałtyckiej. Stawy robi dr Szostak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
dzięki, ale cena powalająca 200 zł!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdańsku 100,00. Chyba spojrzałaś na Warszawę :)

image
faktycznie, masz rację :) nie zauważyłam, że trzeba wybrać miasto.

Dwa kolana to i tak 200 zł, ale pewnie taniej nie będzie :(
Ogólnie mało jest radiologów którzy wykonują usg stawów. Bo oprócz wiedzy musi być jeszcze w przychodni usg wyposażony w specjalną głowicę, która jest dość droga i nie każda przychodnia ją ma. A dr Szostak jest dobrym radiologiem, sama do niej chodzę więc polecam

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok, dzięki :)
Dobra jest dr Joanna Niemunis-Sawicka, przyjmuje w Rehasport Clinic w Ergo Arenie, robi diagnostykę dla większości sportowców w Trójmieście. Ceny nie znam, bo robiłem u niej rezonans magnetyczny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja mam problemy zkolanami od lat, i chodzilam do kilku lekarzy, mialam usg ale i tak kazdy twierdzil ze rezonans albo artroskopia ( spojrzenie od wewnatrz) samo usg nie za bardzo podobno da obraz. ja mam za soba 6 operqacji i kilka przed wiec w temacie jestem 'zaprawiona'
poza tym tani dla mnie znaczy zle ;/ raz bylam w luxmedzie w gdansku u lekarza wlasnie na usg... no i on stwierdzil ze wszystko ok z moim kolanem... sorry mam wyciete kilka kosci chrzastek itp zerwany przeszczep kuleje a on do mnie mowi ze wszystko w porzadku! na lekarza napisalam skarge ale ciagle czekam na jakas odpowiedz...
image

Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?

ja byłam na usg w sonoexpert w Pruszczu opis bardzo bardzo dokładny lekarz przemiły i od razu miałam konsultacje u reumatologa która podała mi blokadę, ogólnie rewelacja a sonoexpert polecili mi koledzy z komendy w Gdańsku którzy tez tam jeżdżą.

chcesz tanio zrobić usg?

przeczytaj:
http://etermed.pl/czy-badanie-usg-za-40-60-zl-jest-cos-warte/
W Sopocie 150 zł za jedno kolano - Pani dr n.med, więc się ceni, ale podobno jest specjalistką w tej dziedzinie i warto się udać - zwłaszcza jeśli komuś zalecili operację. Niestety nie pamiętam nazwiska, ale myślę, że niewiele jest takich miejsc w Sopocie, więc można poszukać.
Niestety ta Pani to rutyna..mój syn miał uraz uda po upadku na rowerze.opisała tylko obrzęk..znajomy zabrał zdjęcia z usg do wa-wy do ortopedy/radiologa - okazało się że mięsień w znacznym stopniu naderwany. Ona słowa o tym nie napisała..nie polecam i nazwiska wole nie podawać - przychodnia na ul.Chrobrego

Inne tematy z forum Zdrowie

Gadżety erotyczne dla kobiet (5 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

orgasm control wipes (4 odpowiedzi)

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ? - Czy to naprawdę wydłuża wytrysk...

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

do góry