Odpowiadasz na:

Gęsina na fotce z Hanzy wygląda wspaniale!

Nabrałem takiego apetytu, że zaraz idę zjeść coś fajnego :) Lubię taki styl przyrządzania mięsa, żeby było różowe i soczyste w środku, Zawsze jadałem kaczkę pieczoną - taką wielkopolską, z pyzami i... rozwiń

Nabrałem takiego apetytu, że zaraz idę zjeść coś fajnego :) Lubię taki styl przyrządzania mięsa, żeby było różowe i soczyste w środku, Zawsze jadałem kaczkę pieczoną - taką wielkopolską, z pyzami i czerwoną kapustą lekko na słodko, Ale raz spróbowałem piersi z kaczki tylko szybko usmażonych z obu stron i 15 minut w piecu (wcześniej były w occie balsamicznym i miodzie) - wyszły właśnie różowe w środku i po raz pierwszy kaczka naprawdę smakowała kaczką, lepiej niż ta upieczona do kości i zasypana majerankiem :)

zobacz wątek
11 lat temu
~trw

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry