Widok

Gdzie w Trójmieście najlepiej zaplatają koła

Witam!
Po Skandii w Sopocie muszę naprawić przednie koło - wyrwało mi 2/3 szprych, ale felga jak i kołnierz piasty wyglądają na nieuszkodzone-specjalista od zaplatania oceni czy się jeszcze nadają.
Potrzebuję informacji gdzie w Trójmieście a najlepiej w Gdańsku dobrze zaplatają koła i mógłbym dokonać takiej naprawy?
http://i50.tinypic.com/f5517t.jpg
Czy do ponownego zaplecenia koła potrzebuję zdejmować oponę i taśmę z obręczy (aktualnie mam przyklejoną taśmę izolacyjną :) )
Podziękowania dla zawodnika z numerem 3040 za pożyczenia koła na trasie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak do tego doszło?
Może serwis na Do Studzienki pomoże?
Powodzenia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do studzienki !!!
Do studzieńki zdecydowanie odradzam, ja tam zaplatałem koła czekałem 2 tyg po czym sam musiałem dzwonić co się dzieje, za 3 tyg miałem zawody okazało się że dzień przed zawodami wzięli się do roboty z wielką łaską koła rozwalone a obręcze które zamówili były na 28 cali a nie 26 w sklepie u żuchwy wyszło mnie 200 zł więcej, nie miałem wyboru, nie dosyć że na odpieprz zrobili to jeszcze krzywe koła dali, ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!! Niechlujstwo, najgorszy serwis w trójmieście, a mało tego nawet nie zadzwonili do mnie o tym fakcie poinformować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzięks, tam też się udam jutro :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rudy na ul. Do studzienki
Tak, do zaplecenia koła będzie trzeba zdjąć oponę i taśmę z obręczy (nowa kosztuje kilka zł, nie ma co się brudzić z taśmą izolacyjną)

aha, i pamiętajcie że w "dobrym" serwisie może być kilku mechaników - jeden dobrze zaplata, drugi źle ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Już pisałem Rudy na ul. Do studzienki ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Do studzieńki zdecydowanie odradzam, ja tam zaplatałem koła czekałem 2 tyg po czym sam musiałem dzwonić co się dzieje, za 3 tyg miałem zawody okazało się że dzień przed zawodami wzięli się do roboty z wielką łaską koła rozwalone a obręcze które zamówili były na 28 cali a nie 26 w sklepie u żuchwy wyszło mnie 200 zł więcej, nie miałem wyboru, nie dosyć że na odpieprz zrobili to jeszcze krzywe koła dali, ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!! Niechlujstwo, najgorszy serwis w trójmieście, a mało tego nawet nie zadzwonili do mnie o tym fakcie poinformować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Intel dobrze i szybko zaplata koła i nie tylko sam u niego robię rowery od kilku lat i jestem zadowolony
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia grabówek ul. Morska 122a POLECAM !!! raz a dobrze, nie to co "do studzieńki" to nie serwis tylko pseudo-serwis
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mało tego, dałem "do studzieńki" odpowietrznić hamulce, tak mi zrobili i skasowali jak za zboże, że musiałem nowe hamplei kupować, nie wiem czym oni zalewają, ale samo błoto miałem, jak rozebrałem i poruszałem klamką dymek ulotniał się, tak jak by się paliło, a ze środka wydostawało się mega błoto, naprawił mi super, skasował nie wiadomo ile a wyszło na to ze musiałem kupić hample po 120 zł/szt ale nie u niego, druga sprawa to chciał naciagnąć na kupno nowej piasty gdy łożysko zmieniałem u niego, powiedział że ma zjechaną ośke, co było nieprawdą a ze mam piastę novateka to ośki osobno nie kupie, dął mi nawet katalog, na szczęście nie dałem się na tą sztuczke nabrać, to nie Serwis to naciągacze !!! nie dajcie się nabrać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
~BikerMTB, ~Piter, ~zdzisław k. wszystko dziwnym trafem z jednej podsieci wysłane.
Ile jeszcze wcieleń powstanie, żeby napisać negatywną opinię?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wygląda na to, ze masz rację. A kto jest temu winien? ten, kto ma korzyść (Gdynia grabówek ul. Morska 122a). :/ Tak się klientów nie zdobywa.

A 'do studzienki' to BARDZO DOBRY serwis.
Banach na Kartuskiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja napewno nie odniosłem korzyści bo zepsuli mi sprzęt a nie naprawili, w serwisie "do studzieńki" więc trudno go nazwać dobrym serwisem, jesli już to pseudo-serwisem, po co się chłopacy zabierają się do czegoś na czym się nie znają. Ten Serwis to wielka pomyłka, śmiech na sali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
masz racje, tak się klientów nie zdobywa, bo teraz każdemu kogo znam odradzam mu ten serwis i polecam inne byle nie ten, szkoda zachodu i nerwów, lepiej dać komuś kto się na tym zna, choćby na Kartuskiej we wrzeszczu koło pętli dużo lepszy i solidniejszy niż ten ze studzieńki, nie dajcie się naciągnąć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy to coś dziwnego ze kilka osób korzysta z tej samej podsieci ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
I dziwnym trafem wszystkie narzekają na ten sam serwis (w tym dwie z identycznym problemem)? Nie ośmieszaj się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
dobrze wiedzieć że nie tylko ja miałem problem u nich.
Powiem tylko tyle, jeśli ktoś chce skorzystać z ich usług to skorzysta (życzę powodzenia) a jeśli chce mieć naprawdę dobrze zrobionego bika to pójdzie gdzie indziej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry