Widok

Gdzie w Trójmieście ??

Zamówię fototapete na ścianę taką pod szkło na ścianę ??i czy ktoś się ewentualnie orientuje jak to wygląda czy zanosze swoje wybrane zdjecie czy oni mi cos mogą zaoferować ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest zakład fotograficzny w Gdyni, na Władysława IV (tak jakby na przeciwko budynku Asseco - Procom) i tam na pewno robią takie duże wydruki zdjęć i fototapety. Myślę, też , że powinnaś mieć swoje zdjęcie, bo jeśli nie masz, to przypuszczam, ze taniej będzie kupić gotową fototapetę, z wzorem który Ci się podoba (zamówić np. przez internet).
http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxskjobi0zib54.png
w Manhatanie w centum kopiowania można wydrukować różne formaty
image
kiedyś szukałam na Allegro i był sprzedawca z Gdańska :P chyba z Moreny? poszukam :)
nie wiem czy to ten o którym myślałam, ale z 3miasta ;P

http://www.allegro.pl/item913890738_fototapeta_fototapety_najwyzsza_dostepna_jakosc.html

Możemy zaoferować zdjęcie z naszej kilkumilionowej galerii ale również jest możliwość dostarczenia własnego zdjęcia. Zapraszamy do naszego saloniku w Centrum Handlowym Auchan w Gdańsku. Drukujemy na indywidualne zamówienie = fototapety na dowolny wymiar.
ostatnio byłam w auchan i tam w galerii widziałam, że któryś z butików należy do firmy zajmującej się tym tematem

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

do góry