Widok

Gdzie w Trójmieście znajdę taki zestaw?

Witanko.
Pytanie na szybko mam ... Czy ktoś gdzieś w Trójmiejskich sklepach rowerowych widział taki zestaw pancerzy i linek hamulcowych i przerzutkowych? -->
http://www.bikestacja.pl/zestaw-przerzutek-hamulcow-road-jagwire-racer-czarny-rck000-p-4696.html?cPath=80_230
Podpytuję, bo zależy mi na czasie, a w necie znalazłem (kolor czarny, czyli jakbardziej poszukiwany, mnie interesuje) tylko 'na zamówienie'. Więc się łudzę, że gdzieś na mieście bym go wyłapał ;-)
Dzięki wielkie za wszelkie namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W buga sporcie powinno być.
Te zestawy są średnie, wychodzą bardzo drogo i nie są niczym ciekawym. Dużo taniej i równie dobrze jakościowo będzie kupić kabel z metra, dobre smarowidło do środka, linka szlifowana lub teflon i do tego uszczelniane końcówki. Wyjdzie to wszystko za pół ceny tego zestawu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystko ok ale z tym "smarowidłem" to przesadziłeś... :P
Miałem na myśli suchy teflon w szpreju.
I tak jest to najtańsza opcja za w miarę dobrej jakości kompletny zestaw pancerzy i linek, w porównaniu z Nokonem, Gore lub Alligatora.
No nic ... pozostanę chyba przy swoich obecnych Clarksach i szlifowanych linkach - chodzą elegancko póki co, a wymieniać na cos innego chciałem bo będę zmieniał grupę i wypadałoby dać nowe pancerze i linki.
Dzięki za odzew ...
W Budze nie mają - dzwoniłem już tam.
rowery wadecki
81-531 Gdynia, Wielkopolska 62
500-456-580
Dzięki. Zadwonię ;-)

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry