Widok

Gdzie wesele??

Wesele Temat dostępny też na forum:

Wesele planujemy dopiero na styczeń 2004, jeśli ktoś zechciałby sie podzelić wrażeniami z różnych miejsc to byłbym wdzięczny. Chodzi mi głównie o miejsce, cenę, klimat, obsługę (planujemy ok.60-65 osób)
Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
goran,
to dopiero w styczniu to juz za pol roku, radze Tobie nie zwlekaj tylko rezerwuj sale bo bedzie za pozno, fajna sala i dobre jedzonko Wanoga - Chwaszczyno (nowo wybudowana), tylko wlasciciele nie zabardzo ...
a ja proponuję restaurację Jedyna w Gdyni, jedzonko wyśmienite i obsługa również. A i ceny są przystępne.
tak, tak do stycznia już nie daleko. my ślub mamy w sierpniu, a przygotowywać się zaczęliśmy równo rok wcześniej-- dopiero teraz wiem jak czas szybko leci. a na wesele polecam zajazd jawor w pruszczu gdańskim. sala była remontowana na początku roku-- także nawet nie wiem jak teraz wyglada "nasza" sala. poza tym dookoła jest dużo zieleni, jest jakaś rzeczka i taras. na sali jest kominek ( u nas raczej nie bedzie wykorzystany, ale u was czemu nie?). cena--120zł od osoby ( w tym wszystkie ciasta i tort ), jedzenia jest dużo i to dobrego. jest możliwość wynajecia pokoi dla gości, a para młoda dostaje pokój gratis. terminy trzeba zaklepywać dość wcześnie, bo mają dużo chętnych ( my salę na sierpień zamawialiśmy w październiku ).

pozdrawiam, kala
Polecam restauracje Malgosia w kIELNIE JEST TO 4 KM ZA CHWASZCZYNEM.
Wybudowana jakis rok temu. Sala jest ok, jedzenie bardzo dobre i wszystko co zostanie dostajesz rano popakowane w kartony. Cena 100 zl od osoby w tym ciasta i totry a jest ich 6 plus tort pietrowy. Jak chcecie na styczen to proponowalbym juz sie przejechac i zarezerwowac.
A co do Wanogi to zapomnij nie zrobia ci wesela na 60 osob.Obsluga a chodzi o wlascicieli pozostawia duzo do zyczenie. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry