Widok
do oceanarium czy na basen mozna pojsc ale da sie chodzic tam codziennie czy nawet czesto , niestety wiem co to znaczy przebywanie z dzieckiem w domu w taka pogode, moja corka tez ma 3 lata ale wychodze z nia na spacer codziennie niezaleznie od pogody , niestety w obecna nie da sie dlugo spacerowac i przebywac na zewnatrz zwlaszcza w deszcz a w domu mozna czasami lub czesciej niz czasami oszalec ;) zwlaszcza z bardzo charakternym trzylatkiem, niestety we Wrzeszczu malo miejsc albo raczej nie ma ich wcale gdzie mozna spedzic czas z dzieckiem i innymi mamami a szkoda bo moze stawaly by sie wtedy bardziej integralne ;)
w taka pogode nie ma za bardzo wyboru....trudno wloczyc sie po centrach chandlowych a i to bez sensu.....pozostaje aquapark w Sopocie- polecam , mozna fajnie spedzic czas z dzieckiem a dzieci z reguly lubia wode moja corka gdyby mogla nie wyszlaby z niej, plaza i spacerki nad morzem teraz odpadaja.....oceanarium jeszcze pozostaje ..i nie mam wiecej pomyslow dla 3 -letniego dziecka
ja wymyslam w domu rozne zabawy z moja corcia
a to zabawa z lalkami i misiami robimy im jakies bale i obiady a to chodzimy z nimi do lekarza, malujemy farbkami, lepimy plasteline , ukladamy klocki, duzo czytam malej i opowiadam bo to uwielbia - wazne zeby poswiecic dziecku choc przez jakis czas nawet godzine tylko - ale tylko jemu i z cala uwaga skupiajac sie na nim i jego potrzebach :) musisz zaobserwowac co mala lubi i co ja interesuje
ja wymyslam w domu rozne zabawy z moja corcia
a to zabawa z lalkami i misiami robimy im jakies bale i obiady a to chodzimy z nimi do lekarza, malujemy farbkami, lepimy plasteline , ukladamy klocki, duzo czytam malej i opowiadam bo to uwielbia - wazne zeby poswiecic dziecku choc przez jakis czas nawet godzine tylko - ale tylko jemu i z cala uwaga skupiajac sie na nim i jego potrzebach :) musisz zaobserwowac co mala lubi i co ja interesuje
ja w taka pogode zabieram mojego malego na place zabaw w hipermarketach,( nigdy samego go nie zostawiam tylko bawie sie z nim i chodze po tych wszystkich drabinkach) mnostwo dzieci, maly zawsze sie wyszaleje, wraca w dobrym humorze do domu, ogolnie teraz jest masakra bo jak czegos dzieciom sie nie wymysl bo strasznie marudza i sie nudza w domu, no bo ile mozna cigle tymi samymi zabawkami sie bawic...
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
plac zabaw w marketach - owszem ale raz na jakis czas, chyba ze stac kogos zeby codziennie placil za godzine np 10 zl i jeszcze w zaleznosci od dnia tygodnia bo w niektorych miejsach tak jest jak zauwazylam...a i ta jedna godzina zabawy to troche malo dla dziecka dlatego niestety trzeba jakos przetrwac ten trudny jesienno zimowy czas
wole wyslac dziecko tam niz kupowac mnostwo zabawek, ja place 10 zl za poltorej godz i to w zupelnosci wystarcza, wiecej nie ma sensu bo dziecku sie juz nie chce
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl