Widok
Gebneralnie ok, ale niesmak jest.
czesto przyjeżdzam do tego hotelu na basen, potem zwykle kawa/herbata w barze. Ostatnio przyjechaliśmy we troje, żona, dziecko i ja. Po kąpieli, dziecko było głodne i chcieliśmy zamówić w restauracji zupę dla dziecka i drobna przekąskę dla nas dorosłych. Jakie było nasze zdziwienie, gdy kelnerka poinformowała nas, że płatność do 100 zł tylko gotówką. Akurat nie mieliśmy już gotówki. Przyznam szczerze, myślałem że to jakiś taki żarcik. Jeszcze nie spotkałem się, aby w hotelu, restauracji etc. nie można było zapłacić kartą. Niesmak pozostał ogromny, musieliśmy wrcacać z głodnym dzieckiem. Zwróciłem uwage szefostwu, na co otrzymałem odpowiedz, że informacja jest przy recepcji. Nie było żadnej litości. Jaja jak berety, choć wtedy byłem mocno zirytowany :) Życze powodzenia i prosze traktowac klientów jak gości, bo ja sie tak nie czułem niestety.
Moja ocena
Firma Trzy Stawy
kategoria: Hotele
obsługa: 4
wygląd i czystość: 4
dodatkowe usługi: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6
Gastronomik starej daty,podałby dziecku zupę,a dorosłym zaproponował kawę.Tym bardziej,że Państwo bywają tam często.Rachunek wystawił następnym razem albo potraktował to jako bonus czy też reklamę swojej restauracji.Widocznie szefostwo jest bardzo pazerne.Na pewno tam następnym razem bym nie pojechała.Grażyna