Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Przyjemne miejsce, miła obsługa wątek zamknięty Regularnie bywamy w "Trzech Stawach". To miejsce, gdzie w optymalny sposób...
~Jakub Chabik
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 lutego 2012

WIĘCEJ PROMOCJI wątek zamknięty Jak dla mnie to hotel ok ale bez przesady ,gdyz wydaje mi się że nie które...
~gdanszczanin
-

dodano: 11 grudnia 2011

Polecam innym wątek zamknięty Bylem tam z rodzina w niedziele na obiedzie .Trafilem tam przez przypadek...
~Janusz B.
1

dodano: 26 stycznia 2010

wygorowane ceny! wątek zamknięty Jezdzilam wczesniej na basen bylo fajnie ceny ok ,za 1.5 godziny 25 zl jakie...
~Magdalena
-

dodano: 21 listopada 2011

Idealne miejsce na obiad,kolację wątek zamknięty Witam wszystkie pary!!!Byłam z narzeczonym,który zaskoczył mnie fajną...
~Magdalena
-

dodano: 5 września 2011

Gebneralnie ok, ale niesmak jest. wątek zamknięty czesto przyjeżdzam do tego hotelu na basen, potem zwykle kawa/herbata w...
~Karol
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 maja 2011

Opinia trzykrotnego gościa... wątek zamknięty Byliśmy trzykrotnie z moją partnerką w hotelu SPA "Trzy Stawy" i jedynie co...
~"Jan Chrzan" i Lisa N. Langfeldt
-

dodano: 11 kwietnia 2011

Rewelacja ! wątek zamknięty Moje kochanie zaprosiło mnie na naszą rocznice na weekend. Cieszyłam się...
~Martyna i Darek
-

dodano: 4 grudnia 2010

Rewelacja wątek zamknięty Polecam wszystkim, przede wszystkim parom, ktore chcą miło i ciekawie spędzić...
~Pszczolkaa1988
3

dodano: 18 września 2010

Dla wszystkich którzy cenią spokój i ciszę wątek zamknięty Opinię przedstawiłem wczesniej
~Zbigniew Pokorniecki
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 czerwca 2010

Super!!!Polecam!!!!..:) wątek zamknięty Super Hotel i Spa ...profesjonalne i godne polecenia ..Miła atmosfera..:)
~Monika i Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

11

wątków

do góry