Jeśli czytasz opinie wiedz że to juz połowa sukcesu, bo zdajesz sobie sprawę , ze coś jest nie tak i szukasz pomocy. Ja tez dokładnie półtora roku temu tak jak Ty czytałam tu opinie, siedząc w powyciąganych dresach na kanapie. I tak pod przymusem rodziców zdecydowałam się na Karolinę. To super doświadczony specjalista w swojej dziedzinie, a poza tym ciepła i pełna empatii osoba. Na pierwszą wizytę przyszłam z nastawieniem, że przecież nic mi nie jest i każdy ma trochę "zryty beret",a moje dotychczasowe samopoczucie traktowałam jak coś zupełnie normalnego, bo tak przecież musi być. I tak trafiłam do Karoliny z depresją, wypaleniem zawodowym,a głównie z problemami z komunikacją z rodzicami. Póżniej okazało się że to tylko wierzchołek góry lodowej. Rok ciężkiej pracy, wzlotów i upadków, licznych prac domowych i udało się:) Razem poukładałyśmy tego Tetrisa w mojej głowie. Dziś jestem zupełnie innym człowiekiem. Dosłownie innym, bo z tamta osobą z przed ponad roku nie mam nic wspólnego. Cieszę się życiem, wychodzę z domu, a przede wszystkim rozumiem siebie i innych.
Skoro dotarłeś do końca mojego wywodu nie trać już czasu, rusz tyłek z kanapy, zrzuć te dresy i umawiaj się z Karoliną!