Idę na rozmowę i powiedziano mi że czeka mnie test z komputera. Domyślam się że chodzi o EXCELA, ktoś kto jest po tej rozmowie może powiedzieć jakiego typu zadania były?
angielski wystarczy komunikatywny na rozmowie, zadnego zadania praktycznego na rozmowie ewentualnie przetłumczenie maila czy tez zroboenie jakiegoś prostego zadania po angielsku.
Gratuluje, ja mam rozmowę w przyszłym tygodniu. Chciałam właśnie o nia spytać, jak było? I jak to jest z tym angielskim? Dlugo nie mialam styczności z językiem i boję się że polegnę. Będę wdzięczna za jakieś rady. I o co chodzi z jakimś sprawdzianem z komputera o czym też przeczytałam... Dzięki
Praca bardzo fajna, młodzi ludzie i atmosfera wyjątkowa! Jutro jedziemy na organizowane wyjazdowe urodziny Geobanu, słyszałam, że w zeszłyk roku było super, mam nadzieję, że i w tym roku będzie jeszcze lepiej!
ale sie wkopalas... ; - ) no nic, powodzenia z tematem bylem nie polecam. szczegolow wole nie pisac bo jeszcze ktos z kierownictwa przeczyta i beda szukac ; D
coś ala -telemarketing, praca w różnych godzinach, biuro open space, pensja niezawysoka - uważam,że dobra dla studentów, plusy międzynarodowe środowisko i fajna lokalizacja biura