Widok

Gerard

szczerze powiedziawszy zbadałam kolor swoich "kłaczków" tylko raz, właśnie po przeczytaniu tytułu n.w.pracy. Nie mam więc bogatego archiwum informacji, tym bardziej ze mój pępek nie bardzo jakoś chce jakiekolwiek kłaczki zbierać.
:)
Ale ja piję czerwony atrament, odkąd zakotwiczyłam fascynacją w świecie Hellsinga, a przedtem piłam zielony lub czarny. Masz rację, coś tu się nie zgadza..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

xxx

Czyżby czyżyk?, kocham Cie! (7 Października 2003 godz. 18:36) A gdzie ci zjadło końcówkę tego wciąż rozwijającego się w nieskończoność postu?Nie chcesz z nami już pisac?Ryba psuje się od głowy a xxx dla odróżnienia z drugiej strony.A ja psuje się od srodka.I nie powtarzaj się tyle razy, nie trzeba. Mixer gate2.panoramix.net.pl

Tak

Tak to brzmiało ale już nie brzmi bo się wygrzmiało
:P

Nam też przykro..

...że wam nic z tego nie wyszło.

Iksiu

sprawdź lepiej pocztę

Pocztę... ???

Mmmmmmmmmmm... chyba się przyłączę... ;P

Nie angazuj sie Stworku.

Zrobisz z siebie idiotkę, albo utracisz cos innego...

Nie angazuj sie Stworku.

Zrobisz z siebie idiotkę, albo utracisz cos innego...

Też coś, chrzanić,

żaden cham, wymyślony czy nie, w ramach jakiejś intrygi czy nie, nie będzie mi groził zaatakowaniem serwera Trojmiasto.

xxx

przyłączam się do ciebie

Alez Ty jestes porywcza :)

My to "cham"?
My to MY.
I nic wiecej Stworku.
Nie do nas te pretensje, My Ci jedynie dobrze zyczymy .

xxx

przeczytałeś mój list?
I co, dalej będziesz chrzanił o ideałach?
Robisz to wszystko tylko i wyłącznie dla własnego tyłka, dla wygody własnego ego, które zostało urażone, ty skończony hipokryto.

Ależ jesteś porywcza dziś Stworku.

My to "cham"?
My to My.
Tylko :)
A wiec nie na nas sie wyżywaj.My Ci tylko dobrze radzimy.Znamy tych, co zamierzają coś zrobić.

WY

Jeśli odpisaliścia w taki sposób na mój post, znaczy to, że poczuwacie się do słów "grozić zatakowaniem serwera Trojmiasto"
A to znaczy, ze proszę - odpowiedzcie - co wam zrobili ludzie chcący pogadać na czacie, że chcecie ich tego pozbawiać?
Co wam zrobili ludzie szukający w w tym miejscu informacji, ze chcecie ich pozbawiać informacji?
Co wam zrobili ludzie, którzy umieszczają tu ogłoszenia, na przykład szukający pracy, być może od dawna, być może rozpaczliwie jej potrzebujący, co oni wam zrobili, że chcecie pozbawiać ich szansy?
No słucham?
Jeśli zaatakujecie serwer, zrobicie to , ponieważ własny tyłek i własne urażone ego jest dla was ważniejsze niż ci wszyscy ludzie.
Tylko potem nie ważcie się nawet słowa pisnąć o jakichkolwie ideałach, bo czynem dowiedliście już, ze nie wiecie co to słowo znaczy. Wiecie natomiast co znaczy: DOBRO WŁASNEGO TYŁKA.

C.S.B.

Zartujesz?Czy naprawde?

Stworku.

Co to za placz?Mądra jestes?Myslisz, ze w sieci istnieje jedynie portal trojmiasto?No nie wyglupiaj sie mala, no cos ty.Ktos tu wlasnie moze walczy o idealy, o jakąs tam prawde.Dlatego osoby, ktore nie czytaly wszystkich wypowiedzi, albo sa zapatrzone w inny kat, pisza podobnie do Ciebie.Zobacz co tutaj sie wyrabia, sami to w ciszy obserwowalismy i obiektywnie mozna napisac, ze nie ci co probuja zaatakowac portal, a wlasnie nieudolni admini i cenzorzy spowodowali taka agresje.Widzielismy jak zmieniano znaczenie i sens postow i jak blokowano dostep do infirmacji, co nie jest wybaczalne na otawrtym wortalu, czy tez portalu.Dlatego, My nic nie zrobimy w obronie tego serwara www.
Stworku, zapewniamy Ciebie nieboraczku, ze setki stron www jest bardziej przydatnych dla tych, co rozpaczliwie poszukuja pracy.uwierz tym, co sie na tym dobrze znaja(bo niedawno sami takiej szukali i znalezli, nie na trojmiescie a na xxxxxxxxx aby nie bylo krypto reklamy)
Ps. I prosze nie myl Nas z tymi innymi.

E... tego...

Placz? Hę? Bez przesady.
A wy właśnie sprzedajecie swoje ideały za ego, "ja za to, co piękne", okłamując się jednocześnie że tak nie jest.
"Admini i cenzorzy" wycinali bezsensowną postać, atakującą wsystko naokoło, co nie pogłaskało jej po główce. Teraz i wcześniej.
"Ktos tu wlasnie moze walczy o idealy, o jakąs tam prawde" Tja... walczy o swoją prawdę kosztem innych. Ponieważ on sam jest najważniejszy, prrrawda?
"setki stron www jest bardziej przydatnych dla tych, co rozpaczliwie poszukuja pracy.uwierz tym, co sie na tym dobrze znaja(bo niedawno sami takiej szukali i znalezli" Ale tu też są ogłoszenia i tu też czytają je pracodawcy. Powodując ze portal Trojmiasto przestaje działać, absolutnie i bez jakichkolwiek wątpliwości NIE mozecie powiedzieć, ze akurat kogoś nie pozbawiliście szansy. Podejmujecie to ryzyko Właśnie to, nie wiecie, czy nie składacie kawałka czyjegoś życia w zamian za własne lepsze samopoczucie. I to kawałka życia kogoś, kto wam absolutnie nic nie zrobił. Czy ego warte jest podejmowania takiego ryzyka? Dla was najwidoczniej tak... A potem jeszcze mówicie o ideałach.
Hipokryzja.

Ale tak to jest

kiedy ktoś myli ideały z własnym interesem, spoza którego nie widzi świata.

porozmawiaj sobie z kimś!

:-)

Stworku,Ty nadal Nas mylisz z kims innym.

Nie pisz o nas, napisz do Nas.Nie inaczej.
Ps.Aube.Z tego co wiemy, z botow korzysta sie inaczej, a nie do proznych rozmow, za tepe sa te maszynki.Mina lata, gdy beda mogly naprawde rozmawiac.My wykorzystujemy je do atakowania innych botow...na przyklad tych, ktore bronia doste do kanalow irc.Nie wiemy nawet, czy wiesz o czym piszemy? No, ale nic to.Spijcie dobrze.

Marchewkowe

nie lubię go.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (224 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry