Widok

Gessler to za mało

Przejeżdzając obok wstąpiliśmy na obiad zaciekawieni wielkimi chorągwiami reklamującymi Kuchenne Rewolucje. Wystrój wnętrza OK; obsługa dramatyczna; czas oczekiwania na cokolwiek powyżej rozsądku; jedzenie poniżej średniej (tylko różne zupy, na 2gie danie oczekiwanie ok. godziny nas zniechęciło); niepasująca do siebie zastawa, brudne obrusy i zniechęcająca toaleta tylko dopełniają obrazu. Odradzam serdecznie.
Moja ocena
Schabowy Raz kategoria: Restauracje za miastem
obsługa: 1

menu: 2

jakość potraw: 2

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłem tam 2 razy jednego razu było pyszne jedzenie, drugiego bardzo słabe. Mysle ze maja dwóch kucharzy i dlatego, bo naprawde różnica niesamowita jakby to nie były te same posiłki. Byłem w szoku, tym bardziej ze za drugim razem zabrałem znajomych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
bylismy dwukrotnie, i niestety za drugim razem schabowy ,śmierdział i był zepsuty, Pani wlascicielka tzw, podała kolejny i też przy kości waniał, nawet żadnych przeprosin się nie doczekalismy, nie polecam, Dodam niestety smacu jako na oczekiwanie nie dostalismy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
23 grudnia 2013 roku wracając z Kościerzyny wjechałem tam zachęcony reklamą, schabowy niedosmażony, ziemniaki rozgotowane, surówka taka sobie, ogólnie smak stęchlizny............. i na dodatek pytanie szczerbatej kelnerki "czy smakowało???" Nędza
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry