Widok
praca to tragedia, kamery na sklepie i ciagły nadzór stanie po 12 h nie mozna usiaść, maja wynajeta osobe do siedzenia na kamerach i ktora robi raportu i pozniej przychodzi np cos takiego pani x podeszła do klienta podała spodnie nie sprzedała i takie sprawozdanie całego dnia, potrącaja premie, po 4 mcach jest lojalka
1200zl to może było 10 lat temu, bo podstawa u nich jeśli masz doświadczenie jest minimum 2000, masz norrmlaną umowę o pracę i do tego dostajesz prowizję od sprzedaży, czyli pryz pracy w sklepach normalka. Już tam nie pracuje, ale od kumpeli wiem, że dostali nawet multisporta. Mi się tam dobrze pracowało, złego słowa nie powiem.
Dokładnie mobing rozpoczyna się już od szkolenia prze kierownika jednego ze sklepu który jest wredny fałszywy strasznie obgaduje ludzi zaraz po wyjściu ze sklepu i komentuje znajomych którzy przeszli kolo tego sklepu to można było zauważyć w pierwszy dzień i to żenujące prostackie żucie gumy w trakcie pracy boże jak to wyglądało tandetnie i taka osoba cie szkoli i myśli ze pozjadala wszystkie rozumy to nie dla mnie bo nawet nie chce się otaczać takimi ludźmi.