Widok

Giacomo Conti- wie ktoś może?

Czy ktoś wie ile tam się zarabia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Napiszesz mi jak często kierownik jeździ na szkolenia? Chce składać CV w mojej miejscowości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, od lat pracuję w GC i jest dobrze, wszystko zależy od ludzi, jak sobie poukładacie tak będziecie mieć. Pracuję w salonie gdzie od otwarcia jesteśmy zgraną ekipą, nikt nie został zwolniony, nikt się nie zwolnił z powodu złych zarobków (to salon w dużym mieście więc życie kosztuje) albo złej atmosfery. Nam się chce pracować!!!!!!!!!!!!!! Szefowie mają prawo wymagać bo też dają zarobić, są szkolenia dla kierowników , pracowników. A złe opinie .... no cóż, każdy ma prawo do własnego zdania - ale ja już słyszałam, że trzeba pracować w soboty, niedziele , że stroje służbowe nie takie, że atmosfera w salonie koszmarna.... ba, to Wy tworzycie zespół, to Wy podejmujecie pracę w galerii otwartej cały tydzień - to są Wasze decyzje.... Ja polecam tę firmę i życzę Wszystkim aby znależli się w takim zespole w jakim ja jestem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pewnie tak
A powiedzcie mi czy kierownik musi jechać na szkolenie na inny sklep ? ILE trwa takie szkolenie? Dziękuję za odpowiedz
Płacą cały czas pod stołem i jeszcze nie wpadli przez tyle lat :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
No nawet jeżeli ktoś ma te 2 na rękę przy umowie o pracę to i tak słabo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie mobing rozpoczyna się już od szkolenia prze kierownika jednego ze sklepu który jest wredny fałszywy strasznie obgaduje ludzi zaraz po wyjściu ze sklepu i komentuje znajomych którzy przeszli kolo tego sklepu to można było zauważyć w pierwszy dzień i to żenujące prostackie żucie gumy w trakcie pracy boże jak to wyglądało tandetnie i taka osoba cie szkoli i myśli ze pozjadala wszystkie rozumy to nie dla mnie bo nawet nie chce się otaczać takimi ludźmi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak będą płacić tak pod stołem to szybko wpadną omijając podatki od wynagrodzen pracowników kosztem pracownikow się dorabiają a płacą nędzne pieniądze jak na garniturowy sklep z polskimi metkami a chińskim towarem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
noo kasieq. wow firma się rozwija, bo multisport wprowadzili:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
1200zl to może było 10 lat temu, bo podstawa u nich jeśli masz doświadczenie jest minimum 2000, masz norrmlaną umowę o pracę i do tego dostajesz prowizję od sprzedaży, czyli pryz pracy w sklepach normalka. Już tam nie pracuje, ale od kumpeli wiem, że dostali nawet multisporta. Mi się tam dobrze pracowało, złego słowa nie powiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie polecam. szybko będziecie uciekać z takiego miejsca. nie da się wytrzymać traktowania przez osoby na wyższym stanowisku niż sprzedawca. nie marnujcie czasu na tą firmę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
praca to dramat. mobbing. nieplacone nadgodziny. ZERO SZACUNKU DO PRACOWNIKA.
A TOWAR: chiński z przyszytą metką wyprodukowane w pl.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Handlują chińskim towarem a do rękawa przyczepiona metka ,że wyprodukowane w Polsce.Tylko obroty na galeriach robią największe z całej konkurencji.Nie wiem jaki jest fenomen tej firmy.Chciałabym poznać tą firmę od "zaplecza".Nie jest mi to dane niestety..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
dostajesz 1200 plus reszta do koperty
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
mobing, mobing i jeszcze raz mobing
praca to tragedia, kamery na sklepie i ciagły nadzór stanie po 12 h nie mozna usiaść, maja wynajeta osobe do siedzenia na kamerach i ktora robi raportu i pozniej przychodzi np cos takiego pani x podeszła do klienta podała spodnie nie sprzedała i takie sprawozdanie całego dnia, potrącaja premie, po 4 mcach jest lojalka
Oczywiście że płacą pod stołem! I handlują chińskim szajsem !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uważajcie, bo oni płacą w kopertach. Giacomo Conti płaci pod stołem większość wynagrodzenia. Uważajcie na to, bo możecie mieć problemy.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mi nie mówili, ale ja aplikowałem na kierownika i mieli wczoraj dzwonić i telefon milczy a tobie powiedzieli, że będą dzwonić w tygodniu?
a mówili o zarobkach bądź warunkach pracy?Podobno w tyg maja dzwonić taka informację uzyskałam.

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry