Widok

Giełda kwiatowa

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie!
Podobno gdzieś na wysokości Gdańska przy obwodnicy jest giełda kwiatowa.Mam pytanie...może wiecie jak tam dojechac i gdzie sie ona dokładnie znajduje?Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wystarczylo wpisac w wyszukiwarce, a nie ponownie zakladac ten sam watek http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=7862&t=7853
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla Twojej wiadomości wpisywałam hasło giełda kwiatowa ale nic nie wyskoczyło...To chyba nic złego nawet jesli rozpoczełam nowy wątek.Ludzie rozpoczynają głupsze wątki.
No to ciekawe jak ja znalazlam wtedy ten watek? Poodmieniaj czasem slowa i jak nic nie znajdziesz wtedy pytaj !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
niema takie proponuje zalozyc taka gielde.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ta giełda jest na wysokości Gdńsk Osowa - Matarnia przy obwodnicy
" Renk" tak się nazywa, w jednym z czterech podajże pawilonów...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
KAROLA TE POSTY NIe SA MOJE!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No tak mi się własnie wydawało że to nie Twoje posty....Nic to w każdym razie wielkie dzięki :) Myślę że trafie jakimś cudem ;)
Zgadza sie gielda kwiatowa do Renk,miesci sie przy obwodnicy jak jedziesz z Gdanska w kierunku Gdynia w sasiedztwie z Selgrosem.Tez na Renku kupowalam kwiety na wystroj kosciola i na stolu.Pozdrawiam
druga giełda kwiatowa jest na ul. Miałki szlak w Gdańsku
Uwaga reklama:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na pewno nie reklama tylko prawda, ja tez tam kupowałam kwiaty (na miałkim szlaku) a ślub miałam w grudniu 2003. Polecam tylko że trzeba tam jechać najlepiej koło 5 bądź 6 rano, później już nic nie dostaniesz
ja bylam o 3 rano i caly plac był pełen ludzi i kwiatów. problem w tym ze o tej porze jest ciemno i prawie nie widac kwiatów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0