Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobra szkoła wątek zamknięty skończyłem szkolę w 2007 roku,dobrze ją wspominam.Poznałem wiele fajnch osób...
~Arczi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2012

zamknąć i tyle wątek zamknięty w ubikacac śmierdzi papierosami. Male dzici sa zaczepiane w sklepiku...
~JULI$$$
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 29 lipca 2007

Kamikadze - opinia wątek zamknięty Szkoła jest fajna. Uczę się w tym gimnazjum już 3 rok. wczesniej chodzilam do...
~Kamikadze
-

dodano: 26 lutego 2011

SUPER SZKOŁA wątek zamknięty Polecem wszystkim, długo szukałam najlepszego dla mnie gimnazjum, zostałam...
~gimnazjalistka
-

dodano: 23 września 2010

Paweł - opinia wątek zamknięty Jest bardzo fajnie w tej szkole do zs 11 uczęszczam już od podstawówki czyli...
~Paweł
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 października 2009

;-) wątek zamknięty Uważam że ta szkola jest poprostu zajefajna ;))
~Sanderka ;D
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 stycznia 2009

10 lat lat w tej szkole .. wątek zamknięty Zerowka, Podstawowka i Gimnazjum, teraz ile ja bym dal zeby tam wrocic. :(...
~Uczen
-

dodano: 22 grudnia 2008

Kto nie był niech nie pisze!!! wątek zamknięty Denerwuje mnie to,że niektórzy z was nie byli w tej szkole,a ją...
~uczennica gimnazjum nr 16
-

dodano: 23 sierpnia 2008

nie . wątek zamknięty Nie zgadzam się z opiniami podemną. Nauczyciele są bardzo dobrzy tylko to też...
~uczeń .
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 10 czerwca 2008

zyga - opinia wątek zamknięty masakra przeciez tam poziom to chyba najgorszy na testy trzeba samemu...
~zyga
-

dodano: 31 maja 2008

Ta szkoła to małe więzienie !!!! wątek zamknięty Tak jak w tytule ta szkoła jest jak więzienie, tak samo niebezpiecznie,...
~ziomalek
-

dodano: 3 września 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

11

wątków

do góry