Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Straszni nauczyciele wątek zamknięty Nauczyciele są straszni, nie polecam. Zwlaszcza Pani od historii. Kiedy...
~PaniOdHisty
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 grudnia 2016

Podejscie wielu nauczycieli jest totalnie nie pedagogiczne! wątek zamknięty Jestem byla uczennica tej szkoly. Uczylam sie tam przez 5 lat,gdyz chodzilam...
~Agata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 lipca 2016

Slabsi uczniowie hm...nikt na nich uwagi nie zwraca wątek zamknięty Syn (I gim) nie jest orlem w nauce. Nie jest tez ani lobuzem , ani...
~gimSceptyk
7

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 maja 2012

Dziękuję po raz kolejny :) wątek zamknięty Dziękuję za bardzo dobrze zdane egzaminy gimnazjalne i za to, że córcia...
~Oxyviana
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 lipca 2013

beznadziejna szkoła :) wątek zamknięty nauczyciele wstawiają oceny za ładny uśmiech, nikt nie zwraca uwagi na...
~malina93
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2012

Nie polecam! wątek zamknięty Spędziłam tam trzy lata 2006-09 i dzień zakończenia gimnazjum był jednym z...
~Absolwentka
3

dodano: 17 listopada 2009

Polecam wątek zamknięty Zostało mi już kilka dni nauki w tej szkole i jestem z niej bardzo...
~Patryki
-

dodano: 19 czerwca 2012

szczera, prawdziwa prawda.. wątek zamknięty Byłam w tej szkole, ale nie przez okres podstawowy więc śmiało mogę porównać,...
~Mr
-

dodano: 12 marca 2012

17! ;d wątek zamknięty Do tej szkoły poszłam z racji, że wcześniej uczęszczałam do podstawówki z...
~Anna
-

dodano: 24 stycznia 2012

to dobra szkoła.... wątek zamknięty .... w każdej dziedzinie! Zarówno przedmioty humanistyczne, jak i ścisłe -...
~Oxyviana
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 czerwca 2011

Bardzo świetna szkoła wątek zamknięty Jest to bardzo piękna szkoła mała atmosfera brak przemoc nowa wyremontowana...
~terier15
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 maja 2011

Mundurki wątek zamknięty Proponuję żeby mundurki nie były jakieś z dżinsu jasnego, ponieważ była by...
~Lady_
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 lipca 2007

super wątek zamknięty Szkołę oceniam pozytywnie. Ukończyłam podstawowkę i chociaz zdalam do...
~mariza
-

dodano: 21 czerwca 2010

Świetna szkoła wątek zamknięty Na początku miałem mieszane uczucia co do tej szkoły. Matka powiedziała, że...
~Michał 'Skarbona' Piotrowski
-

dodano: 29 kwietnia 2010

Była Uczennica wątek zamknięty Szkoła Jak Szkoła Raz Było Dobrze A Raz Nie Nauczyciele Całkiem Całkiem...
~Była Uczennica
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 czerwca 2007

SUPERRRR!!!! wątek zamknięty polecam wszystkim jestem tu dopiero 2 dni a jest super w tym gimnazjum jest...
~Ania
-

dodano: 2 września 2009

Super wątek zamknięty Ja uważam, że to świetna szkoła. Nauczyciele mają dużą wiedzę i zawsze...
~amok
-

dodano: 8 marca 2009

Szyszka - opinia wątek zamknięty Wspaniała kadra nauczycielska, przyjazna i pomocna uczniom, świetna atmosfera...
~Szyszka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 grudnia 2008

. wątek zamknięty jedynie tylko 5 nauczycieli moge powiedzieć że sa naprawde dobrymi...
~nieznany ;)
-

dodano: 20 maja 2008

Szkoła Jak Szkoła wątek zamknięty Chodziłem do tego Gimnazjum i żadnych zastrzeń nie mam poza wymaganiami...
~Paweł.K
-

dodano: 25 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
37

24

wątków

do góry