Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo dobre gimnazjum wątek zamknięty stawia na uczniów zdolnych, którzy sa osiągnąć coś w życiu,. Co prawda trudno...
~Student
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 września 2015

testy kwalifikacyjne wątek zamknięty Chodzę do 6 klasy sp i chiłam iść do gimnazjum 24 uczyć się dalej. tylko...
~emilia
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 marca 2011

mundurki wątek zamknięty dostałam się do tego gimnazjum i chcę wiedzieć czy mundurki są aktualne w...
~nowy uczeń
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 czerwca 2011

kasienka - opinia wątek zamknięty szkoła wręcz idealna. dużo się dzieje,mnóstwo możliwości,przyjazna atmosfera...
~kasienka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 czerwca 2008

Gimnazjum wątek zamknięty Chodzę do pierwszej klasy gimnazjum. Poziom nauczania b. wysoki, szczególnie...
~Aśka
-

dodano: 26 kwietnia 2008

Super szkoła wątek zamknięty poziom jest b. wysoki. szkoł ama rewelacyjnewyposażenie. to trzeba jej przyznać
~Li
-

dodano: 26 kwietnia 2008

podtekst_ - opinia wątek zamknięty do:czesia. Sama chodzę do tej szkoły,jestem w tzw. humanie. NIe wydaje mi...
~podtekst_
-

dodano: 21 marca 2008

zależy dla kogo wątek zamknięty Rodzice powinni się głęboko zastanowić czy ich dziecko poradzi sobie w takiej...
~czesia
-

dodano: 16 marca 2008

? wątek zamknięty bardzo proszę o kontakt osoby lub ich rodziców ,którzy mają dzieci w tej...
~Lu
-

dodano: 30 stycznia 2008

Najlepsz szkoła! wątek zamknięty We wrześniu zaczełam 2 klasę w tym gimnazjum.Chyba nie ma sie tu co...
~nika
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 26 września 2007

polecam! wątek zamknięty Jestem mamą uczennicy tej szkoły.Moja córka idzie teraz do 3 klasy gim....
~ewa
-

dodano: 2 sierpnia 2007

uczennica wątek zamknięty Jestem uczennicę 1 klasy tego gimnazjum.Poziom nauczania w naszej szkole...
~ja
-

dodano: 26 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

12

wątków

do góry