Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szkoła jest poprostu najlepsza lecz ma jeden minus. wątek zamknięty Witam jestem absolwentem całego zkpig7 , teraz wyrażę oponie o gimnazjum nr...
~Uczennica
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 lipca 2016

Szkola okropna wątek zamknięty Od września chodzę do innej szkoły i uważam ze to była jedna z lepszych...
~Była uczennica
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 listopada 2014

Michał - opinia wątek zamknięty Jutro klasy szóste piszą egzamin - gimnazjum trzyma kciuki.
~Michał
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 31 marca 2015

Bardzo dobra szkoła godna polecenia wątek zamknięty Szkoła o wysokim poziomie nauczania, bezpieczna. Kto chce się uczyć ma...
~Rodzic uczennicy
-

dodano: 6 marca 2015

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Jest to moja kolejna szkoła tego typu i właśnie tu odnalazłam to czego nie...
~annwa
-

dodano: 6 marca 2015

W żadnym wypadku, nie polecam wątek zamknięty Szkoła naprawdę wygląda dobrze TYLKO zewnątrz. Moje dziecko chodzi do tej...
~Magdalena
-

dodano: 19 sierpnia 2014

nie polecam wątek zamknięty Na stronie szkoły napisane jest, że to szkoła sukcesu, że panuje rodzinna...
~Matka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 lipca 2014

bardzo dobra szkoła wątek zamknięty Szkoła na medal - bezpieczna, bardzo dobrze wyposażona, wysoki poziom...
~Ojciec
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 listopada 2013

Polecam wątek zamknięty Cóż, właśnie skończyłem to gimnazjum... Jeśli chodzi o nauczanie to każdy kto...
~Świeży Absolwent Kacper B.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 czerwca 2013

Nie bardzo wątek zamknięty Szkoła jest raczej kiepska,nauczyciele przedmiotów ścisłych nie mają...
~Trolol
6

dodano: 15 kwietnia 2012

Polecam :) wątek zamknięty Szkoła fajna, nauczyciele mili Mnóstwo nowych sprzętów, wyremontowana sala...
~Safii
-

dodano: 9 kwietnia 2013

Cieszę się, że poszłam do innego gimnazjum wątek zamknięty Gimnazjum jest słabe tak jak podstawówka. Jeśli chodzi o poziom nauczania to...
~x33
1

dodano: 24 listopada 2012

Serdecznie polecam !! wątek zamknięty Bardzo dobra szkola . Mila atmosfera , wporzadku nauczyciele , szkola bardzo...
~Uczen lat 15
-

dodano: 24 marca 2013

zależy wątek zamknięty Jeśli chodzi o opinię w zewnątrz to ta szkoła jest bardzo zadbana i wydaje...
~umc
2

dodano: 13 listopada 2012

:) wątek zamknięty Szkoła jest w porządku. Nic do zarzucenia jej nie mam. Nauczyciele angażują...
~uczeń
-

dodano: 21 marca 2013

Nie polecam wątek zamknięty Szkoła zewnątrz robi bardzo dobre wrażenia. Chodziłam do niej do podstawówki...
~;3
-

dodano: 9 marca 2013

Moja szkoła wątek zamknięty Szkoła super. Nauczyciele są bardzo dobrzy. Są tu świetni poloniści, a...
~uczennica:D
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 czerwca 2012

Fajna szkoła wątek zamknięty miła atmofera spoko nauczyciele szkoła jest OK
~Rambambar
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 maja 2012

KOCHAM JĄ wątek zamknięty Kocham tą szkołę ona jest po prostu super. Cała piękna, wyremontowana.
~aga
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry