Widok
Szkoła sama w sobie jest bardzo ładna natomiast niektórzy nauczyciele uczący w niej minęli się z zawodem nie mają pojęcia o dzieciach z opiniami psychologiczno-pedagogicznych, nie stosują się do zaleceń mimo kilkukrotnych uwag rodziców, wypisują swoje założenia co do obowiązku zapoznania się z opinią.Natomiast w praktyce to wielka porażka.
A ja chodziłam do tego gimnazjum i osobiście nie polecam. :) Niektórzy nauczyciele naprawdę nie potrafią nauczyć... A jak nie to , to zazwyczaj są takie osoby w klasie że nie da się skupić a nauczyciel lekcji normalnej nie może przeprowadzić ... szkoła na bardzo niskim poziomie. A co do atmosfery to porażka. Zazwyczaj znajdzie się ktoś kto obraża , dokucza i jak na dzisiejszy dzień atmosfera niezbyt ciekawa .. :p
W każdej szkole jest ktoś kto obraża, dokucza - jest to normalne. Również chodziłam do tej szkoły, jak i również moje rodzeństwo i każdy się dostałam potem do bardzo dobrych szkół ponadgimnazjalnych. :) Nie wszyscy nauczyciele byli super,ale też byli Ci co bardzo dobrze uczyli i potrafili utrzymać porządek na lekcji. :) Polecam bardzo tą szkołę :))