Widok

Ginące koty

Zwierzaki Niedźwiednik Temat dostępny też na forum:
Mieszkam na Niedźwiedniku.W październiku zginęła mi kotka. W zeszły piątek kot. Oba wyszły wieczorem. W jednym ze sklepów dowiedziałam się, że w ostatnim czasie nie tylko moje koty zginęły . Zauważyłam też, że znacznie spadła liczba tych wolnożyjących. Sprawa dotyczy Niedźwiednika, ale trafiłam na ten wątek: http://forum.trojmiasto.pl/Otruto-nam-koty-t412372,1,30.html Nie wiem, czy te dwie sprawy mają coś wspólnego. Być może. Bardzo proszę wszystkich mających jakiekolwiek informacje na ten temat o kontakt. Również tych szukających. To na pewno nie jest przypadek. 798405915
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
pcheł nie wylize
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
To weź sobie te wszystkie bezpańskie koty do własnego domu, niech tam ci sr@ją, śmierdzą i polują na szczury. Szkoda, że nie widzicie dzieci które muszą się bawić w ich kuwetach, zwanych omylnie piaskownicami.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6
W lutym puszczasz dziecko do piaskownicy? Coś tu brzydko pachnie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
brzydko pachna te smierdzace siersciuchy...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Moi drodzy, lasy sąsiadujące z Gdynią zamieszkiwane są przez borsuki, a borsuki jak wiadomo są drapieżnikami. Im mniej zwierzyny w lesie tym częściej zapuszczają się na polowania do ludzkich siedzib. Grzebią sobie w śmietnikach, ale na kota też chętnie zapolują. Właściciele kotów, szczególnie w dzielnicach sąsiadujących z lasem muszą na to uważać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trafiłem tu w sumie przypadkiem. Wiesz co? Bardziej d**ilnego wpisu na temat kotów nie widziałem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bzdura , od wielu lat piaskownice są ogrodzone, a zresztą my się bawiliśmy w takich piaskownicach i co ? Zdrowi jesteśmy, B., l.54
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

jesteś starą ignorantką, wystarczy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

sama jedz trutkę będzie o jedną głupią mniej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

to było 7 lat temu lol
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A czy nie zostala w okolicy ostatnio otwarta jakas "dalekowschodnia" restauracja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1