Dr hab. n. med. Katarzyna Stefańska

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 132/22

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamila Wietrzycka - ocena Pani doktor to osoba, która daje bezpieczeństwo jak i poczucie zrozumienia...
~Kamila Wietrzycka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 lipca 2026

Joanna - ocena Pani Doktor jest przemiłą i bardzo profesjonalną osobą. Jako pacjentka czułam...
~Joanna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 5 lipca 2026

Honorata Stenzel - ocena Z całego serca polecam Panią Doktor. Przez całą ciążę czułam, że jesteśmy w...
~Honorata Stenzel
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 25 czerwca 2026

Agnieszka Kacprowicz - ocena Wspaniała Lekarz z powołaniem. Pani Dr zależy aby niczego nie pominąć,nic nie...
~Agnieszka Kacprowicz
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 26 lutego 2026

Klaudia C. - ocena Profesjonalne podejście, empatia i zaangażowanie. Prowadziliśmy u Pani...
~Klaudia C.
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 9 lutego 2026

Natalia - ocena Pani doktor to osoba pełna empatii, spokoju i ogromnego zrozumienia dla...
~Natalia
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 8 lutego 2026

Nn - ocena 10 lat temu z polecenia trafiłam do Pani Docent i tak już zostałam....
~Nn
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 18 grudnia 2025

Zosia - ocena Trafiłam do doktor z polecenia córki. Bardzo miła atmosfera panująca w...
~Zosia
-

dodano: 9 grudnia 2025

Karolina - ocena Bardzo konkretna i rzeczowa Pani Doktor. Odpowiedziała na wszystkie moje...
~Karolina
-

dodano: 9 grudnia 2025

Aneta K.K - ocena z całego serca polecam!!!! Żadne słowa nie są w stanie oddać mojej...
~Aneta K.K
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 9 października 2025

Katarzyna S - ocena Z całego serca polecam Panią Doktor. Wspaniała lekarka połączenie...
~Katarzyna S
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 6 października 2025

Pacjentka - ocena Pani Katarzyna to wspaniały lekarz kompetentna, delikatna i empatyczna...
~Pacjentka
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 14 września 2025

Bartosz Pankau - ocena Pani Doktor Katarzyna Stefańska prowadziła wszystkie cztery ciąże mojej żony...
~Bartosz Pankau
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 lipca 2025

Anna - ocena Dr Stefańska to świetny specjalista. Uzyskałam wszelką pomoc i obszerne...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 lipca 2025

Martyna - ocena Gdybym miała jeszcze raz wybierać lekarza prowadzącego moją ciążę bez...
~Martyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 lipca 2025

Anna KJ - ocena W życiu nie spotkałam lekarza z taką wiedzą, doświadczeniem , zaangażowaniem...
~Anna KJ
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 maja 2025

AF - ocena Do Pani Doktor trafiłam z polecenia znajomych i od początku widziałam że była...
~AF
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 kwietnia 2025

Inez - ocena Dr hab. n. med. K. Stefańska to wyjątkowy specjalista, który z pełnym...
~Inez
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lutego 2025

Weronika - ocena Fachowiec w każdym calu. Indywidualne podejście do pacjentki, szeroka wiedza....
~Weronika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 lutego 2025

Emilia - ocena Wizyty u Pani Doktor przebiegały w przyjaznej i komfortowej atmosferze,...
~Emilia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
111

96

wątków

do góry