Widok

Ginekolog-Endokrynolog poszukiwany

Dziewczyny pomóżcie.
Niedawno przeprowadziłam się do Trójmiasta i muszę znaleźć dobrego ginekologa-endokrynologa. Mam policystyczne jajniki, mięśniaka. Byłam u Dr Młodzianowskiej, ale odesłała mnie do endokrynologa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje Ci za szczególowe informacje;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na NFZ gabinety przy kowalskiej dr Grundkowski
Rejestracja przez internet:

https://femina.nazwa.pl/rejestracja

Rejestracja przez telefon:

(58) 305 79 72
502 749 578

tel./fax

(58) 320 11 39
Adres:
ul. Kowalska 5/1
80-846 Gdańsk
zgubułam sie w waszych postach. Czy któras z Was moze mi napisac gdzie przymuje dr Grundkowski ale na nfz nie placąc za wizyte?
A jesli prywatnie to prosze napiszcie ile kosztuje wizyta? Wolalabym na nfz ale zdrowie to zdrowie i nie mozna zwielac
Ja byłam u Grundkowskiego 9 stycznia właśnie w ABC
tak przyjmuje cały czas w invicta tak samo jak dr Kuziemska, jest jeszcze nowy endokrynolog Krzysztof Mamach
dr Grundkowski przyjmował tez w Gdańsku w "Gabinety na Kowalskiej", jak jest w tym roku będe wiedziała w najbliższy poniedziałek, jakby co napisze.
Prywatnie jest b. dobry lekarz (chyba jeszcze w Invicta) dr n. med.Vijay kumar Sharma .
Sandra a dr. Grundkowski nie przyjmuje juz w szpitalu na Zaspie? byłam u niego ponad rok temu no i musze sie wyrac ponownie
ABC Family Med Sopot Lesław Grundkowski - uważam że to konkretny lekarz - jest i endokrynologim i ginekologiem i położnikiem
To poczytaj też na innych portalach, choćby znany lekarz.pl, to się dowiesz, jak jest naprawdę.
prywatnie czy na nfz szukasz?
jeśli prywatnie to dr Kowalewska-Włas, super lekarz
do góry