Widok

Ginekolog Gdańsk - kogo polecacie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam sprawdzonego ginekologa z Gdańska. Cierpliwego, który nie spławi mnie z kwasem foliowym... jak ostatnio.
Na pytanie czy jakieś badania mam zrobić... uslyszalam burkliwe : brać kwas foliowy i przyjść w ciąży....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Zinkiewicz Gdańsk - Przymorze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr. Klimaszewski Gdańsk-Wrzeszcz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Przemyslaw Adamski przyjmuje na ul zwyciestwa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Małgorzata Januszewska (gab. na Hallera) - polecam! moją skomplikowaną ciążę poprowadziła na 5+ , zawsze przygotowana, miła i spokojnie wyjaśnia każde badanie i wyniki.
Też polecam dr Januszewską.
Dziewczyny gdzie dokładnie przyjmuje dr.Januszewska? :)
prywatny gabinet ma na Hallera (4/4a?) taka biała kamienica po przeciwnej stronie niż opera, jak ja chodziłam to był czw. po południu i pt. rano / zlecała dużo badań, w razie czego polecała lekarzy innych specjalności -
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jaki koszt wizyty?
ok. 150 zależy jakie badania i jak często jestes, był czas kiedy musiałam być co 2 tyg tylko na usg to wtedy 100, a raz na miesiac z badaniem ginekologicznym, usg i inne zlecone wymazy to 150. jakiś cennik leży na jej biurku, ale nie wiem jak szczegółowo się go trzyma ;)
a ja bardzo nie polecam tej Pani dr. Niedouczona w skomplikowanych przypadkach i niezbyt miła, może trafiłam na gorszy dzień, każdemu się może zdarzyć ale byłam pełna optymizmu przed wizytą czytając tak wiele pozytywnych komentarzy, niestety się rozczarowałam.
dodam że byłam na nfz, może prywatnie jest lepiej
Polecam dr. Matkowskiego przyjmuje w luxmedzie i na morenie. Super lekarz godny polecenia. Prowadził moją ciąże byłam bardzo zadowolona. Jest dokładny, wszystko wytłumaczy, odbiera tel, bardzo miły, oraz pracuje na Zaspie w szpitalu :)
niedouczona? w to nie uwierzę - u mnie ciąża miała mega komplikacje i jak czegoś nie była pewna to zawsze kierowała do innego specjalisty w danej dziedzinie - co do nfz czy prywatnie to ja sie jeszcze nie spotkałam z miłym przyjęciem ginekologa na NFZ - smutne to bardzo! a rzeczywiście lepiej mieć lekarza który pracuje w szpitalu, ja czułam sie bardzo zagubiona ;/
pracuje w studenckim i na klinicznej,naprawde warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam dr Matkowskiego i dr Szemryka obaj przyjmuja na ul. piecewskiej, do tego dr szemryk na nfz wjakiejś fili przychodni nowy chełm,
Dodam,że mimo iz ciąży mi nie prowadził to do dr Zinkiewicza chodziłam chyba z 8 lat jak mieszkałam na przymorzu, musze przyznać,że to chyba jedyny lekarz, który informował mnie o wszystkim co robi i co stwierdzi tak,że nie trzeba było zalewać go pytaniami :), dodatkowo zawsze mówił o nowościach w lekach i nigdy nie odmawiał wizyty
też chodziłam wiele lat do dr Zinkiewicza, faktycznie dobry, zawsze uprzejmy i rzeczowy lekarz. Ale ma potwornie długie terminy oczekiwania :(
Ja wczoraj byłam u dr Świątkowskiego, przyjmuje prywatnie w sopocie- cudowny lekarz! Bardzo delikatny, sympatyczny a przy tym naprawdę rzeczowy :)
dr Zinkiewicz
Dr Januszewski - miła i fachowa i bardzo miłe położne zatrudnione w jej gabinecie są dodatkowym plusem oraz dobre Usg (Chodzi mi o samo urządzenie).
Oczywiście chodziło o panią dr Januszewską.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry