Monika Chwastek

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdańsk, Jana Kilińskiego 3C/1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Cudowna i rzeczowa pani doktor wątek zamknięty Polecam z ręką na sercu. Rzeczowa kompetentna, z surowym wyrazem twarzy, pod...
~Izabela
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2019

Odradzam wątek zamknięty Nigdy w życiu nie spotkałam się z tak nie miłą, nieempatyczną osobą nie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 listopada 2018

nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii?? wątek zamknięty Ja zawsze moge liczyć na pomoc Pani doktor. Kiedy mam wątpliwości albo...
~Ania
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 grudnia 2011

zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Niestety wybrałam się do Pani Dr po zapoznaniu sie z forum dwa lata temu....
~ania
-

dodano: 8 września 2011

Zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Pani doktor nieprzyjemna,malo delikatna i szorstka w obyciu.Wizyta u...
~Lidia
-

dodano: 30 kwietnia 2011

suuuuuper wątek zamknięty wspaniała pani dr, rzeczowa, kompetentna, życzliwa i pomocna, prowadzi moja...
~Aania
1

dodano: 3 czerwca 2009

Polecam! wątek zamknięty Do Pani dr Chwastek chodzę już od roku i naprawdę mam o niej najlepsze...
~Anna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 listopada 2010

Rewelacja, polecam wątek zamknięty Naprawdę przemiła i kompetentna Pani Doktor. Prowadzenie ciąży super, mimo iż...
~Magdallena
-

dodano: 14 maja 2010

Polecam! wątek zamknięty Bardzo rzeczowa, zyczliwa i dokladna Pani Doktor.Prowadzi moją pierwszą ciąże...
~Dorota
-

dodano: 3 stycznia 2010

bardzo, bardzo polecam :-) wątek zamknięty Mam trojke dzieci, doswiadczylam kontaktu z bardzo wieloma ginekologami i...
~Paulina
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 lutego 2009

Kaśka - opinia wątek zamknięty takich lekarzy to ze świecą szukać
~Kaśka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 listopada 2008

Jola - opinia wątek zamknięty Taki ginekolog to jak Przyjaciel
~Jola
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

12

wątków

do góry