Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetny lekarz wątek zamknięty Do doktora Skóry chodzę od kilkunastu lat. Wyjątkowo kompetentny, ciepły...
~Ewa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2014

SUPER!!! wątek zamknięty Dr z prawdziwego zdarzenia, mily, sympatyczny, usmiechniety, serdeczne...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 maja 2014

Polecam! wątek zamknięty Uważam, że doktor jest rewelacyjny. Chodzę do niego już od dłuższego czasu i...
~Hanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 października 2013

zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Po pierwszej wizycie byłam średnio zadowolona. Po drugiej upewniłam się, że...
~Agnieszka Mróz
1

dodano: 10 lutego 2012

Ala - opinia wątek zamknięty Pan Doktor przyjmuje teraz na NFZ na ul. 10 lutego w czwartki rano tel. do...
~Ala
-

dodano: 3 października 2013

Pozytywnie wątek zamknięty Muszę powiedzieć że po wizycie byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Pan...
~Anne
-

dodano: 30 września 2013

zdecydowany komfort mało-komfortowych badań ... wątek zamknięty wizyty u ginekologa nie należą do przyjemnych...(bynajmniej dla mnie :) ) U...
~Dana
2

dodano: 16 stycznia 2012

Adi - opinia wątek zamknięty Ja jestem zadowolona. Miałam pewien poważny problem. Pan doktor nie ocenia,...
~Adi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 listopada 2012

pacjentka - opinia wątek zamknięty Polecam,jest bardzo miłym ciepłym lekarzem.Potrafi podejść do każdego...
~pacjentka
-

dodano: 30 sierpnia 2012

Do tańca i różańca! wątek zamknięty Dr. Skóra prowadzi moją ciążę i jak dla mnie jest świetnym lekarzem, choćby...
~ciężarna
1

dodano: 8 marca 2012

pollecam wątek zamknięty Polecam dr.Skórę, bardzo miły,dobre ceny...
~ja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 lutego 2011

Niedouczony ignorant i służbista! wątek zamknięty Podczas mojej pierwszej ciąży skierował mnie do szpitala na operacje...
~Iza
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 czerwca 2010

POLECAM:)))))))))))))))) wątek zamknięty Jestem pacjentka Dr Skóra bardzo mily sympatyczny doktor polecam wszystkim...
~Maja
-

dodano: 17 maja 2010

Profesjonalny i bardzo miły wątek zamknięty Od 4 lat jestem pacjentką dr Skóry i muszę docenić jego fachowe podejście do...
~Ola
-

dodano: 13 maja 2010

Gorąco polecam wątek zamknięty Doktor bardzo miły, fachowy, konkretny z dużym doświadczeniem.
~Anna
-

dodano: 12 maja 2010

polecam wątek zamknięty od długiego czasu jestem pacjentką pana Doktora - szczerze polecam!! Nie ma...
~anna
-

dodano: 12 maja 2010

wsumie to polecam wątek zamknięty lekarz bardz o miły, wszystko dokładnie\tłumaczy, byłam u niego niecały cały...
~Magda
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 czerwca 2009

Czuję się bezpiecznie wątek zamknięty Korzystam z usług p.doktora Skóry od wielu lat i jestem zadowolona.Mam wiele...
~Bożena
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2009

rutynowiec wątek zamknięty Drogie Panie! Jestem w ciąży, niestety wg mojego byłego lekarza dr Skóry...
~pola
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 listopada 2008

Prowadził moją ciąże wątek zamknięty Odradzam wszystkim Paniom tego lekarza. Prowadził moją ciąże, jak przyszłam...
~pacjentka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

30

wątków

do góry