Widok

Ginekolog-Pruszcz Gdański

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrego ginekologa przyjmującego w Pruszczu lub okolicach, najlepiej na NFZ.
Proszę o namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja ciąże prowadziła i nie mam zazutow. Teraz też zmieniam ginekolog i idę do niej
Z całego serca nie polecam dr.Krystosiak! Trzymajcie się dziewczyny od tej Pani "doktor" z daleka... Na każdej wizycie kierowała mnie do prywatnego gabinetu czy to na wymrozenie nadzerki, czy na problemy z zajściem w ciążę. Polecala drogie i nieskuteczne suplementy. W niczym mi nie pomogła. Zleciła jedynie bardzo drogie badania, co się później okazało niepotrzebnie, po czym odeslała mnie do kliniki leczenia niepłodności przy bardzo dobrym wyniku Amh... Przez rok leczenia Pani ta nawet nie spytała czy miałam jakiś poród, a przez dwie ostatnie wizyty nawet mnie nie zbadala pomimo wskazujących na infekcje objawów. Przestrzegam! Jest to pseudo lekarka bez powołania. Nie potrzebnie straszy ludzi i próbuje wiecznie naciągnąć pacjetke na kase.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Baj odpada,jest miły jak ma dobry humor...wszystkie info trzeba z niego wyciągać,sam nie doradzi...prowadził mi prawie całą ciążę,ale tylko dlatego,że mam do niego blisko.Pokazywałam mu że mam mega wielkiego żylaka na sromie to kazał mi nosić jakieś rajstopki,a nie dał rzadnych leków!!!teraz w 36tyg.jak pokazałam się innej doktor to na mój widok zaniemówiła!jak mógł lekarz dopuścić bym była w takim stanie???!!!od początku powinnam dostawać na to silne zastrzyki!!!ledwo siedze i zapewne czeka mnie przez to cesarka!!!przez tego h...!!!ani razu nie zmierzył mi poziomu wód płodowych,badania ciągle przekładał...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Baj prowadził moja ciążę i polecam. Na nfz na każdej wizycie usg i skierowanie na badania, dokładny, skrupulatny, cierpliwy, spokojnie wszystko tłumaczył i omawiał, a badania wcale nie były bolesne..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego? Idę do niego pierwszy raz i wolałabym wiedzieć z kim mam do czynienia.
A teraz do kogo chodzisz?!
PRZECIE U KRYSTOSIAK I BAJA MAŁO JEST NORMALNYCH PACJĘTEK , PO ZWOLNIENIA TYLKO PRZYCHODZA
KRYSTOSIAK MIEPRZYJEMNA, JEJ BADANIA ŚA BARDZO BOLESNE, OSTATNIO BOLAŁ MNIE BRZÓCH PRZEZ 2 GODZINY, NIE POLECAM BAJA TEŻ, TO SAMO, JAKIŚ DZIWNY
ZGADZA SIĘ BADA RĘKAMI BARDZO DZIWNIE, CZUJE SIE JAKBY MNIE KOBIETA GWAŁCIŁA, BARDZO NIEMIŁE BADANIA
nie chodzcie do baja , to koszmar, jego badania sa bolesne, po ostatnim miałam plamieniA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
stare wyposażenie gabinetu,sprzętu równiez, za stara, niestety
tylko nie chodżcie do baja, starej daty
Witam,
Czy dr.Baj na wizytach nfz robi usg ciazy co miesiac?
Ja chodziłam do dr.Baj i polecam,natomiast doktor Flis to kompletny niewypał,nie powinna być ginekologiem.Najpierw rozpoznała bardzo wczesną ciążę-nie otrzymałam rzadnych więcej info ani usg-to tydzień później nie była w stanie określić czy ja na pewno mam dziecko!!!to co było na monitorze spytałam,ufo?nie była w stanie odpowiedzieć,określic rozmiarów,terminu poczęcia ani porodu.Dostałam magnez w dawce 6tabletek dziennie!!!obłęd bo niemam braku magnezu w organizmie!!!czemu aż tyle tabl.?BO JEST TO d*pY,NIE NADAJE SIE WIEC TYLE!!!była bardzo nie sympatyczna,nawet wulgarna.ODRADZAM STANOWCZO!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trafiłam do dr Baj do kliniki prywatnej. Początkowo myślałam fajny, konkretny- niestety doktor nie umie dokładnie czytać wyników. Powiedział do mnie patrząc na antygen HBs że jestem nosicielką choroby zakaźnej (podobno żółtaczki) powiedział również że to groźne i dla dziecka i dla mnie. Wypisał skierowanie do kliniki chorób zakaźnych itd. cały wieczór przepłakałam, w nocy spać nie mogłam. Następnego dnia sama poszłam ponownie zrobić badanie na hbs- wynik ujemny. Okazało się iż dr Baj Antygen HBS uważał za nosicielstwo, a to świadczyło o przeciwciałach jakie miałam w sobie po szczepieniu przeciw żółtaczce. Ile kosztowało mnie to nerwów i łez, przez nieumiejętność czytania wyników doktora. Nie polecam Wam tego lekarza- uważajcie!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja byłam ostatnio u dr.Baj bardzo sympatyczny lekarz.Miła jest także dr.Magdalena Wójcik-Lis( przyjmuje prywatnie w swissmedzie)potrafi wysłuchać pacjęta, konkretna, ale troszkę mało delikatna.
Dr.Nowosielska bardzo sympatyczna pani .Otaczona wielkim ciepłem bardzo delikatna poleciła bym ją dziewczyną które idą na pierwszą w życiu wizyte u ginekologa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania może po prostu masz tam czułe miejsca, bo mnie nigdy nie bolało żadne badanie gin. obojętnie kto je robił :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Nowosielska dla mnie beznadziejna, jak byłam w ciąży, byłam na jednym badaniu u niej i nigdy wiecej, ból jak cholera. Zupełnie nie delikatna. Na szczęście nie ona mi prowadziła ciąże.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam prywatnie dr Nowosielską, podczas badania tłumaczy co robi, jest bardzo miła, można o wszystko pytać zawsze wyjaśni :) prowadziłam u niej ciąże jest dokładna wszystko zapisuje sobie w karcie, jedyny minus to stary sprzęt :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadza sie. dr Flis ma jakis problem psychiczny. nie dosc ze jest grubianska, wsciekla to gdy bylam na wizycie, wkurzona zadajac jej pytanie odpowiedziala 'niech sobie pani doczyta w ksiazce' . !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry