Widok
Nie znam Flis ale miałam ta watpliwa przyjemność spotkać się dwukrotnie z pania KRYSTOSIAK- MASAKRA!!!! Zastanawiam się co skłania właściciela przychodni do zatrudniania tak niemiłej i oschłej osoby, nie widzacej nic więcej niż czubek własnego nosa i nie robiacej więcej niż to konieczne... Na pewno już nie skorzystam z usług tej pani!!! Szczerze odradzam!
ja byłam ostatnio u dr.Baj bardzo sympatyczny lekarz.Miła jest także dr.Magdalena Wójcik-Lis( przyjmuje prywatnie w swissmedzie)potrafi wysłuchać pacjęta, konkretna, ale troszkę mało delikatna.
Dr.Nowosielska bardzo sympatyczna pani .Otaczona wielkim ciepłem bardzo delikatna poleciła bym ją dziewczyną które idą na pierwszą w życiu wizyte u ginekologa.
Dr.Nowosielska bardzo sympatyczna pani .Otaczona wielkim ciepłem bardzo delikatna poleciła bym ją dziewczyną które idą na pierwszą w życiu wizyte u ginekologa.
Trafiłam do dr Baj do kliniki prywatnej. Początkowo myślałam fajny, konkretny- niestety doktor nie umie dokładnie czytać wyników. Powiedział do mnie patrząc na antygen HBs że jestem nosicielką choroby zakaźnej (podobno żółtaczki) powiedział również że to groźne i dla dziecka i dla mnie. Wypisał skierowanie do kliniki chorób zakaźnych itd. cały wieczór przepłakałam, w nocy spać nie mogłam. Następnego dnia sama poszłam ponownie zrobić badanie na hbs- wynik ujemny. Okazało się iż dr Baj Antygen HBS uważał za nosicielstwo, a to świadczyło o przeciwciałach jakie miałam w sobie po szczepieniu przeciw żółtaczce. Ile kosztowało mnie to nerwów i łez, przez nieumiejętność czytania wyników doktora. Nie polecam Wam tego lekarza- uważajcie!!!!!
Ja chodziłam do dr.Baj i polecam,natomiast doktor Flis to kompletny niewypał,nie powinna być ginekologiem.Najpierw rozpoznała bardzo wczesną ciążę-nie otrzymałam rzadnych więcej info ani usg-to tydzień później nie była w stanie określić czy ja na pewno mam dziecko!!!to co było na monitorze spytałam,ufo?nie była w stanie odpowiedzieć,określic rozmiarów,terminu poczęcia ani porodu.Dostałam magnez w dawce 6tabletek dziennie!!!obłęd bo niemam braku magnezu w organizmie!!!czemu aż tyle tabl.?BO JEST TO d*pY,NIE NADAJE SIE WIEC TYLE!!!była bardzo nie sympatyczna,nawet wulgarna.ODRADZAM STANOWCZO!!!