Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika - ocena Mogę z czystym sumieniem polecić dr Grzybowskiego. Jestem jego pacjentką od...
~Monika
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 14 lutego 2024

Katarzyna Cieślińska - ocena Bardzo dobry diagnosta USG. Lekarz z ogromną wiedzą i cierpliwością. Jedyny...
~Katarzyna Cieślińska
-

dodano: 13 lutego 2024

Kamila - ocena Pan Doktor prowadził moją ciąże. Niezwykle dokładny, sumienny i cierpliwy....
~Kamila
-

dodano: 12 lutego 2024

Izabelasgc@gmail.com - ocena Najlepszy ginekolog , wnikliwy dokładny. Wizyty u Pana Doktora trwają długo...
~Izabelasgc@gmail.com
-

dodano: 11 lutego 2024

Kamila - ocena Polecam dr Grzybowskiego, piszę jako wieloletnia pacjentka. Doktor jest...
~Kamila
-

dodano: 11 lutego 2024

Magda - ocena Świetny lekarz. Bardzo dokładny.
~Magda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 grudnia 2023

Pacjentka - ocena Bardzo fajny i wnikliwy lekarz. Atmosfera zawsze miła, spokojna i...
~Pacjentka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 grudnia 2023

Aga - ocena Bardzo dobry lekarz, delikatny.Odpowie na wszystkie pytania, dokładnie...
~Aga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Wierna pacjentka - ocena Najlepszy lekarz, dokładny, profesjonalny, dba o pacjenta, ma świetny sprzęt...
~Wierna pacjentka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Anna - ocena Bardzo wnikliwy, staranny w badaniu, sympatyczny, dokładnie tłumaczy, bardzo...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 grudnia 2023

Justyna - ocena Pan doktor prowadził moją pierwszą ciążę. Trafiłam do niego z polecenia i nie...
~Justyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 grudnia 2023

Zuzanna - opinia Dr. Grzybowski to bardzo dobry doktor delikatny i bada pod każdym możliwym...
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 lutego 2023

Katarinadepolonia - opinia Bardzo polecam badanie usg prenatalne. Ja byłam na połówkowym. Badanie...
~Katarinadepolonia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 grudnia 2022

Alicja Kiełkucka - opinia wątek zamknięty Polecam Pana Doktora z całego serca. Jestem pacjentką od 20 lat - lekarz...
~Alicja Kiełkucka
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 23 listopada 2022

Kamila - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam wizyty u Pana Doktora. Na każdej wizycie poświęca...
~Kamila
-

dodano: 20 listopada 2022

Justyna - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam. Jestem długoletnią pacjentką doktora Grzybowskiego i nigdy...
~Justyna
-

dodano: 15 listopada 2022

Ewa - opinia wątek zamknięty Jestem pacjentką Pana Doktora kilkanaście lat. Pragnę polecić Doktora...
~Ewa
-

dodano: 8 listopada 2022

Anna Litwin - opinia wątek zamknięty Jestem pacjentką Pana Doktora Grzybowskiego od 10 lat. Prowadził moje dwie...
~Anna Litwin
-

dodano: 7 listopada 2022

Małgorzata - opinia wątek zamknięty Profesjonalista!!! Lekarz z prawdziwego zdarzenia, dzięki któremu udało...
~Małgorzata
-

Zuzanna Rafalska - opinia wątek zamknięty Dr Grzybowski jest bardzo profesjonalną i ciepłą osobą. Wywiad przed badaniem...
~Zuzanna Rafalska
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry