Widok

Ginekolog na NFZ - trzeci trymestr ciąży

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć. Prowadziłam do tej pory ciążę prywatnie, ale zastanawiam się czy nie wybrać się do jakiegoś lekarza na nfz przy końcówce, w końcu to mi się należy a moż macie też do polecenia jakiegoś lekarza, do którego jest szansa się dostać i przyjmuje w jakimś szpitalu. Zależy mi na kimś z Gdańska lub Kartuz. Proszę o pomoc i podpowiedź czy jest sobie w ogóle sens zawracać głowę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej, z własnego doświadczenia wiem że jak chcesz zmienić lekarza z prywatnego na nfz to ten na nfz będzie traktował cię z góry bo skoro chodziłaś prywatnie tyle czasu to on uważa że teraz chcesz sobie zrobić badania bezpłatnie. Bo dlaczego nie od początku chodziłaś na nfz więc się przygotuj ze lekarze mogą być negatywnie nastawieni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z reguły lekarze którzy pracują w szpitalu maja swoje prywatne gabinety...
No i ja osobiscie nie zmienialabym na ostatni trymestr ciąży lekarza... chyba że byłabym niezadowolona z dotychczasowego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja od początku ciążę prowadzę na NFZ i jestem bardzo zadowolona. Pierwszą ciążę prowadziłam prywatnie i spłukałam się z kasy, tym bardziej że w trzecim trym. wizyty miałam praktycznie co 2 tyg. Na obecną ciążę nie wydałam jeszcze ani złotówki, a jestem w 7 m-cu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry