Widok
Ginekolog pierwsza klasa!!
Zdziwiła mnie bardzo ostatnia opinia dotycząca jakości leczenia i złego traktowania w gabinecie Pani Doktor. Według mnie są to opinie nieprawdziwe, zupełnie nie ukazujące tego w jaki sposób jesteśmy tam leczone i traktowane. Jestem pacjentką Dr Ratnickiej od roku i także byłam "nowa". Zostałam przyjęta bardzo ciepło, a wizyta trwała tyle ile powinna, tzn. tak długo aż zostały rozwiane wszystkie moje wątpliwości.Pani Doktor jako jedyna potrafiła trafnie postawić diagnozę i udzielić mi pomocy. A jeśli chodzi o wyposażenie gabinetu- jest jak najbardziej wysokiej klasy, a ten tajemniczy monitor, w którym podobno można oglądać horrory to nic innego jak nowoczesny sprzęt ułatwiający pracę ginekologa,nie tylko w wystawianiu diagnozy, ale również pomagający, nam kobietą zrozumieć co jest z nami "nie tak". Ludzie żyjemy w XXI w a nie w epoce kamienia łupanego....I droga Pani Karo- jeśli Dr przepisała Ci antykoncepcje, a Ty chcesz zajść w ciąże, to może pomyśl przez chwilkę, że widocznie takie leczenie musisz zastosować, aby do tego doszło, a jeżeli to było dla Ciebie absurdem to trzeba było o tym porozmawiać, na pewno uzyskała byś zrozumiałe dla siebie wytłumaczenie...
Moja ocena
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6