Widok

Ginekolog

Witam

Widziałam kilkanaście wątków na ten temat ale chciałam odświeżyć.
Poszukuję dobrego ginekologa. Może powtórzą się tu jakieś nazwiska. Nie mam coś szczęścia do lekarzy... Ostatnio siostra znalazła Ginekologa poleconego przez znany lekarz - poszła nawet nie została zbadana tylko dostała leki na infekcje w ciemno.. Co to znaczy dobry lekarz. Chodzi o to żeby zrobił wszystkie niezbędne badania bez proszenia się. Ja np dodatkowo mam problemy z hormonami więc chciałabym wiedzieć czy trzeba zrobić dodatkowe badania. A takich informacji często brakuje.

Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie informacje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak badaj się!!
Ja polecam Dr n. med. Klaudia Barwińska-Pobłocka - fantastyczna Pani doktor która napewno pomoże. Ja chodzę do dr prywatnie ale warto.adres : Antoniego Słonimskiego 6/U9, Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też mam na myśli wizytę prywatną :) Wcześniej ktoś mi polecił również dr Łabana. Wiadomo ile ludzi tyle opini.. Ale można zasięgnąć opini do tego poczytać w Internecie i łatwiej jest dokonać wyboru :)

jak cenowo kształtują się wizyty u dr Klaudii? Nie znam Gdańska i nie jestem zmotoryzowana, łatwo dotrzeć od dworca z Wrzeszcza?

Slyszalam bardzo dobre opinie o dr Chmyłko jesli chodzi o infekcje. Sama zamierzam sie wybrac tylko nie widze nigdzie w internecie numeru telefonu. Moze ktos zna doktora i jego żonę i podzieli sie opinią?

są namiary na prywatne przychodnie w której dr Chymyłko pracuje, mi zależy na dr Klaudii, tylko nie wiem jak kształtują się ceny, nigdzie nie ma podane

Jeśli Wam sie uda znaleźć kogos dobrego od infekcji to będę wdzieczna,bo mam juz dość

ginekolog Sambor Sawicki pomogl mi wyjsc z infekcji - najpierw zapalenie przydatkow, potem czeste zapalenia pochwy i ukladu moczowego

Zapalenia przydatkow to faktycznie poważnie.. Od zakończenia leczenia u tego doktora masz spokój? Bylas leczona tylko antybiotykami?

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z potencją w wieku 28 lat (6 odpowiedzi)

Witam. Proszę tutaj o nie nabijanie się z problemu oraz o poważne odpowiedzi. Czy w tym wieku...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

do góry