Widok

Ginekolog ze szpitala na Zaspie-POMOCY!!!

Dziewczyny pilnie potrzebuje namiary na dobrego i sprawdzonego ginekologa, który również pracuje w szpitalu na Zaspie. Planuję tam swój poród i najlepiej byłoby aby ginekolog był również z Zaspy.
Lekarz do którego chodzę mimo świetnych wręcz opinii na portalach dla mnie jest pomyłką. Nie zlecił mi badań na toksoplazmozę- wyczytałam o tym sama i je zrobiłam. Nie poinformował mnie że USG genetyczne można zrobić ale tylko do 14 tyg.Ja zorientowałam się w 16 tyg to było już za pozno!!Jestem załamana postawą tych wszystkich pseudo lekarzy kasujących gruba kasę bóg wie za co.
Będę wdzięczna za wszystkie info...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja napewno NIE POLECAM dr Kołodziej.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja 2 ciaze prowadzilam u doktora Grążawskiego.Pracuje na zaspie w szpitalu i w przychodni na Burzynskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mozesz polecić rozumiem?? Gdzie przyjmuje prywatnie i masz może jakiś nr tel?? Będę wdzięczna za pomoc.
dr Sokołowska,
przyjmuje prywatnie na Osiedlu Mickiewicza w Gdańsku, jest z-cą ordynatora na porodówce na Zaspie. Jest tylko jeden minus - w swoim prywatnym gabinecie nie ma sprzętu do usg, ale daje skierowanie na badanie na Zaspę, gdzie z reguły sama je robi.
załamana - a do kogo to pytanie? do mnie czy do Marleny?
Ja również swoją ciążę prowadziłam u dr Grążawskiego i jestem bardzo zadowolona.
ja chodziłam na NFZ do przychodni Ojca Pio na Zaspie ale nie jestem pewna czy teraz nie przyjmuje też tam prywatnie - musiałabys zadzwonić i spytać.
Przyjmuje prywatnie tez tylko nie wiem w jakie dni.
587693871 to numer do poloznej ktora tam jest.Zadzwon i zapytaj o prywatne wizyty bo ja chodzilam na NFZ i tez bylam zadowolona z jego opieki
On robi USG na miejscu w gabinecie sam,nigdzie nie trzeba jezdzic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A do dr Grazawskiego na nfz dlugo trzeba czekac?
hej Grążawski to super lekarz !! najpierw uratował mnie przed wycięciem jajnika ( inny lekarz dał mi skierowanie do spitala na wycięcie) potem prowadził moją ciąże na każdym badaniu robił usg wszystko było super chodizłam prywatnie wizyta 80 zł nr tel: 601-360-667 nie przyjmuje hurtowo-poświęca dużo czasu pacjęcce, czasami ażza dużo bosą czasami gigantyczne kolejki ale jak zadzwonisz na kom to odrazu cie przyjmie na pewno przyjmuje w piatki
image
image
Powodzenia, lekarz... przy porodzie..ale się uśmiałam.
Polecam Dr Branickiego.. przyjmuje na hallera przy operze baltyckiej
usiadł, i wytrwale czekał...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja odradzam Grążewskiego, no chyba że za kaskę jest inny, bo byłam na nfz. Moja pierwsza wizyta u niego i się zawiodłam. Mam pewne problemy po porodzie i dwóch ginekologów u których byłam prywatnie i do tego chirurg stwierdzili, że muszę to zrobić, a on mnie wyśmiał, powiedział, że jestem za młoda na coś takiego, że muszę urodzić jeszcze z 2 dzieci wtedy zobaczymy co mi jest a co nie - generalnie olewackie podejście, sam wyrwał pielęgniarce moją kartę i stwierdził, że "szybciej pójdziemy do domu jak ja powpisuję" badanie na łapu capu, żadnych konkretnych wyjaśnień i instrukcji......szkoda :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dra Szemryka - przyjmuje w poradni k na chełmie
Dr Grążawski nikt inny jak tylko On - prowadził moją ciążę i mam teraz 1,5 roczną śliczną i zdrową córeczkę..
Pan dokrot to taki wysoki mężczyzna, z brodą i włosem lekko a może i bardzo siwiejącym - na pierwszy rzut oka nie robi zbyt dobrego wrażenia i trchę filozofuje, ale jest super specjalistą :)
a dr Grążawski przyjmuje na Burzyńskiego w Przychodni i w szpitalu, właśnie na Zaspie :)
numer prywatny kom 601 360 663, a do przychodni na Buzryńskiego 58 7693871 - ale wtedy czeka się na wizytę ponad miesiąc, a prywatna wizyta chyba 100zł..
Ja chodzę do dra Grążawskiego. Tułałam się po różnych ginekologach i w końcu z polecenia poszłam do niego. Miałam za wysoką prolaktynę. Dał Bromergon na zbicie i cały czas obserwował (usg na każdej wizycie) jak tam moje wnętrzności, czy macica dochodzi do stanu normalnego (była jak u kobiety po menopauzie :P mam 23 lata). Ma świadomość, że badania ginekologiczne nie należą do przyjemnych. ;) No a teraz jestem w ciąży. I także stanowczo chodzę do niego. Odpowiada na wszystkie zestresowane pytania, chociaż trzeba bardzo jasno je konstruować bo czasem nie kuma o co ci chodzi. :P Wizyta prywatna 100 zł w tej samej przychodni, czyli na Burzyńskiego. Na NFZ jest taki sam jak na wizycie prywatnej. Terminy przyjęć są normalne. Bez ciąży tak z miesiąc czekania, ciężarne tak w sumie z 2 tygodnie. Trzymam się go i polecam. :)
wyniki na tokskoplazmowze nic ci nie dadza, nawet z pozytywnym wynikiem nic nie zrobisz, badania prenatalne robi sie 3 razy ostatni raz w 21 tygodniu, ja robiłam, to musi byc z wywiadu, lub jesli jestes 35 plus, wtedy z funduszu, mysle , ze to twoje pierwsze stad panika. pozdrawiam

Inne tematy z forum Zdrowie

W jaki sposób poprawić erekcję? (10 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

Przedwczesny wytrysk Co robić? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zmagam się z pewnym problemem i on chyba tutaj najbardziej będzie pasował....

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

do góry