Widok
Ginekolog ze szpitala na Zaspie-POMOCY!!!
Dziewczyny pilnie potrzebuje namiary na dobrego i sprawdzonego ginekologa, który również pracuje w szpitalu na Zaspie. Planuję tam swój poród i najlepiej byłoby aby ginekolog był również z Zaspy.
Lekarz do którego chodzę mimo świetnych wręcz opinii na portalach dla mnie jest pomyłką. Nie zlecił mi badań na toksoplazmozę- wyczytałam o tym sama i je zrobiłam. Nie poinformował mnie że USG genetyczne można zrobić ale tylko do 14 tyg.Ja zorientowałam się w 16 tyg to było już za pozno!!Jestem załamana postawą tych wszystkich pseudo lekarzy kasujących gruba kasę bóg wie za co.
Będę wdzięczna za wszystkie info...
Lekarz do którego chodzę mimo świetnych wręcz opinii na portalach dla mnie jest pomyłką. Nie zlecił mi badań na toksoplazmozę- wyczytałam o tym sama i je zrobiłam. Nie poinformował mnie że USG genetyczne można zrobić ale tylko do 14 tyg.Ja zorientowałam się w 16 tyg to było już za pozno!!Jestem załamana postawą tych wszystkich pseudo lekarzy kasujących gruba kasę bóg wie za co.
Będę wdzięczna za wszystkie info...
hej Grążawski to super lekarz !! najpierw uratował mnie przed wycięciem jajnika ( inny lekarz dał mi skierowanie do spitala na wycięcie) potem prowadził moją ciąże na każdym badaniu robił usg wszystko było super chodizłam prywatnie wizyta 80 zł nr tel: 601-360-667 nie przyjmuje hurtowo-poświęca dużo czasu pacjęcce, czasami ażza dużo bosą czasami gigantyczne kolejki ale jak zadzwonisz na kom to odrazu cie przyjmie na pewno przyjmuje w piatki
A ja odradzam Grążewskiego, no chyba że za kaskę jest inny, bo byłam na nfz. Moja pierwsza wizyta u niego i się zawiodłam. Mam pewne problemy po porodzie i dwóch ginekologów u których byłam prywatnie i do tego chirurg stwierdzili, że muszę to zrobić, a on mnie wyśmiał, powiedział, że jestem za młoda na coś takiego, że muszę urodzić jeszcze z 2 dzieci wtedy zobaczymy co mi jest a co nie - generalnie olewackie podejście, sam wyrwał pielęgniarce moją kartę i stwierdził, że "szybciej pójdziemy do domu jak ja powpisuję" badanie na łapu capu, żadnych konkretnych wyjaśnień i instrukcji......szkoda :/
Dr Grążawski nikt inny jak tylko On - prowadził moją ciążę i mam teraz 1,5 roczną śliczną i zdrową córeczkę..
Pan dokrot to taki wysoki mężczyzna, z brodą i włosem lekko a może i bardzo siwiejącym - na pierwszy rzut oka nie robi zbyt dobrego wrażenia i trchę filozofuje, ale jest super specjalistą :)
Pan dokrot to taki wysoki mężczyzna, z brodą i włosem lekko a może i bardzo siwiejącym - na pierwszy rzut oka nie robi zbyt dobrego wrażenia i trchę filozofuje, ale jest super specjalistą :)
Ja chodzę do dra Grążawskiego. Tułałam się po różnych ginekologach i w końcu z polecenia poszłam do niego. Miałam za wysoką prolaktynę. Dał Bromergon na zbicie i cały czas obserwował (usg na każdej wizycie) jak tam moje wnętrzności, czy macica dochodzi do stanu normalnego (była jak u kobiety po menopauzie :P mam 23 lata). Ma świadomość, że badania ginekologiczne nie należą do przyjemnych. ;) No a teraz jestem w ciąży. I także stanowczo chodzę do niego. Odpowiada na wszystkie zestresowane pytania, chociaż trzeba bardzo jasno je konstruować bo czasem nie kuma o co ci chodzi. :P Wizyta prywatna 100 zł w tej samej przychodni, czyli na Burzyńskiego. Na NFZ jest taki sam jak na wizycie prywatnej. Terminy przyjęć są normalne. Bez ciąży tak z miesiąc czekania, ciężarne tak w sumie z 2 tygodnie. Trzymam się go i polecam. :)