Widok

Gitarzysta 40+ szuka ludzi do wspólnego pogrania...

Witam, tak sobie pomyślałem że skoro ludzie w naszym wieku chodzą w wolnych chwilach na siłownie, grają w piłkę to może znajdzie się parę fajnych osób aby wspólnie pomuzykować... Just for fun & pleasure. Bez napinki, wyścigów i planów typu Mam Talent czy Taniec z pi....mi. Klimaty mocno rockowe z przełomu lat '90. Wszystko do ugadania, byle była frajda...
Parę słów o sobie,- wiek jak powyżej, własny sprzęt na profesjonalnym poziomie, mobilność, skromne doświadczenie sceniczne ... Byłoby miło spotkać ludzi o podobnych zainteresowaniach z 3miasta lub okolic. Sporadycznie bywam na gg 9768442, chętnych proszę o maila na likwidator.piecki@wp.pl
pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj ciezko, ciezko, ja szukam ludzi sklonnych pomuzykowac od roku i......nic

to już mamy 3 osoby, wokal, gitara, i.. czym się muzycznie zajmuje kolega MarS ? również gitarzysta?

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

do góry