Widok

Gitarzysta szuka ludzi.

Poszukuję ludzi pasją. Nie ważne na jakim instrumencie grasz albo czy śpiewasz, na pewno da się to zgrać. Liczy się dla mnie dobra zabawa i chęć stworzenia czegoś. Mam gitarę klasyczna i elektryczną za wzmacniaczem, sam gram już jakiś czas jednak chciałbym spróbować zgrać się z kimś. Jeżeli grasz na czymś lub lubisz śpiewać ale nie jesteś pewien/na czy dasz radę to daj znać.

Kontakt e-mail: tomasz.szachta@gmail.com skype: tomasz.szachta2, lub pod ogloszeniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam :) wraz z kolezanka szukamy gitarzysty który podegra nam kilka kawałków podczas Mszy z okazji 50-lecia zawarcia związku małżeńskiego. Msza odbędzie sie 24.10.2015

Email kontaktowy ania.faltynowicz@op.pl

Pozdrawiam Ania
plany,marzenia.. wszystko jeszcze przede mną! :D

image
Witam

Jestem z Gdańska i gram trochę na gitarze elektrycznej oraz klasycznej. Jeśli miałbyś ochotę pograć poćwiczyć z kimś to zapraszam. Podaje meila pawel-sus@wp.pl

Dodam tylko, że nie jestem profesjonalistą, ale chętnie pogram.

Paweł
Hej, a jakie klimaty grają Tobie najbardziej?
Skąd jesteś?
Pozdrawiam
Czesc! Fajnie ze się ktos odzywa :) możecie cos więcej o sobie napisać? Ja wraz z koleżanka mamy po 23 lata, studiujemy, pracujemy ale kochamy śpiew, muzykę. Ostatnio sie zrodzil pomysl żeby nie marnować talentów i moze cos ogarnac :) pograć raz w tygodniu czy cos. Przyznam sie ze obie jestesmy totalnymi amatorkami jesli chodzi o śpiew i samouki z nas :) pozdrawiam Ania
plany,marzenia.. wszystko jeszcze przede mną! :D

image
Ja też jestem zainteresowany tym żeby spotkać się w tygodniu i może uda nam się wspólnie coś pograć. Mam tylko temat który należy poddać pod dyskusję, a mianowicie repertuar, aby każdy z nas przyszedł już przynajmniej trochę przygotowany. Jestem do dyspozycji mój meil wyżej.
Witam wszystkich straciłem jakiekolwiek nadzieje na jakiś odzew tu, a tym czasem widzę sporo ludzi. Jeżeli ktoś nadal jest chętny to ja jestem z Gdyni i mam 21 lat ;)
Wszyscy piszą, ale chętnych do współpracy mało. Szkoda, że tylko pisanie pozostało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaj konkretny termin i miejsce to będę ;)
Mieszkam na Pogorzu, wokal to moja dobra strona, daj cynk (priv) i mozna cos ogarniac ;]

Inne tematy z forum Hobby

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

do góry