Widok

Glass

Glass Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Glass.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez szału

Miałam bardzo duże oczekiwania co do tego filmu. Niezniszczalny wprawdzie mnie nie porwał, ale Split był genialny i myślałam, że Glass mu dorówna. Ale niestety średniak - przegadany, przez 80% filmu totalnie nic się nie dzieje (nie można tego nawet nazwać budowaniem napięcia), sama historia i jej zakończenie baaardzo naciągane. Jedynie James McAvoy jak zwykle fantastyczny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten film to dno.

Nie jestem hejterem, ale pierwszy raz chciałem wyjśc w połowie filmu. Wstyd mi przed koleżanką, którą na ten film zabrałem opierając się wyłącznie na obsadzie. Nie potrafię zrozumieć co skłoniło tak renomowanych aktorów do zagrania w takim filmie. Ten film to dno we wszystkich sferach. Fabuła i scenariusz... masakra. Reżyseria dno. Efektów specjalnych: brak. Aktorzy (ci znani) jako tako grają ale ich postacie są masakrycznie słabo wymyślone. Film się strasznie dłuży w każdym momencie. Nie ma tu ani żadnej głębi, ani wartkiej akcji, ani ciekawych efektów, czy ciekawej historii, nawet specjalnie nie trzyma w napięciu... Wielkie nic, jedno wielkie dno, strata 2 godzin z życia i kasy na bilet. Już kiczowate polskie komedie są chyba lepsze. Jedyne co mogę powiedzieć, że nie dno to ujęcia... czasem na przyzwoitym poziomie. 0/10
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum Filmy

Projekt Hail Mary (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Projekt Hail Mary . Przeczytaj o filmie.

Król dopalaczy (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Król dopalaczy . Przeczytaj o filmie.

Michael (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Michael . Przeczytaj o filmie.

do góry