Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
:) wątek zamknięty Muszę stwierdzić, że lokal jest świetny. Byłam tam raz bo wcześniej miałam...
~Asura
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 stycznia 2010

Byłam raz, poszłam i drugi wątek zamknięty Świetny widok, pomysłowe miejsca siedząca, miła obsługa. Ceny... jak wszędzie...
~Ori
-

dodano: 16 stycznia 2010

Global Cafe - pyszna sheeshe, niezły widok wątek zamknięty Dziwią mnie negatywne komentarze; ja bywam w Globalu regularnie i nigdy nie...
~Marta
-

dodano: 5 czerwca 2009

Global Cafe coś charakterystycznego? wątek zamknięty Drodzy Internauci, postanowiłem zacząć zgłaszać, gdzie to będzie możliwe...
~Krasny
-

dodano: 10 maja 2009

Kaska - opinia wątek zamknięty Jestem zniesmaczona zachowaniem zarówno ochrony jak i właściela...
~Kaska
-

dodano: 16 marca 2009

Jedno z nielicznych miejsc w Gdyni:) wątek zamknięty Ostatnio bywam w tym klubie i tak jak zacząłem pisać w temacie, Global jest...
~Michał
-

dodano: 15 marca 2009

Omijajcie z daleka wątek zamknięty Do niedawna lubiłam tu przychodzić, miłe miejsce z klimate. Zmieniłam zdanie...
~Aneta
1

dodano: 15 marca 2009

bardzo nieprzyjemnie... wątek zamknięty kiedy jakiś rok temu poznałem to miejsce, byłem naprawde mile zaskoczony...
~Sebastian
-

dodano: 8 marca 2009

Bardzo fajny, oryginalny klub wątek zamknięty Poza tym naprawdę pyyyyyyyyszna szisza
~Agamar
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 listopada 2008

Świetny klub, świetny klimat wątek zamknięty W zasadzie wszystko jest świetne w klubie, zza wyjątkiem muzyki. To znaczy,...
~Katasza
-

dodano: 9 września 2008

megaa wątek zamknięty klub wspaniały! smaczna sheesha oraz pyszne drinki ;) oby więcej takich...
~chicken
-

dodano: 25 lipca 2008

w końcu porządne miejsce w Gdyni wątek zamknięty .. miejsce z własnym niepowtarzalnym klimatem. Świetny wystrój, muzyka i...
~al
-

dodano: 6 maja 2008

oto chodzi :D wątek zamknięty jak dla mnie fajnie . szkoda że nie ma więcej takich miejsc jak to w Gdyni.
~ptak
-

dodano: 29 kwietnia 2008

tego brakowało w Gdyni!!! wątek zamknięty Idealne miejce na randki i spotkania w luźnym towarzystwie. Bywam tam...
~Asia
-

dodano: 22 lutego 2008

no toć przecież to Siouxie wątek zamknięty przeniesione na gdyński grunt. Rewelacyjny widok z werandy, szczególnie...
~mika
-

dodano: 18 lutego 2008

Pozytywne miejsca na ziemi! wątek zamknięty Jeśli lubisz miejsce o orientalnym nie przytłaczającym wystroju, miłą, nie...
~Robero
-

dodano: 8 lutego 2008

polecam! wątek zamknięty Muzyka, muzyka, muzyka; Wystrój, wystrój, wystrój; Klimat, klimat, klimat....
~bimbau
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 3 lutego 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

17

wątków

do góry