Widok

Głosujemy dla Bojana

Uprzejmie informuję, że zdecydowałem się założyć stronę internetową dla Bojana. Jako osoba fizyczna zarejestrowałem bezpłatnie dwie domeny: bojano24.pl oraz i-bojano.pl
Zachęcam do głosowania, którą z tych domen mam wybrać, aby można było tam wypowiadać się w naszych sprawach.
Zachęcam też zainteresowanych do udziału w tworzeniu i moderowaniu strony.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strona też będzie prowadzona w tak przyjaznym tonie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A fe, co za arogancka odpowiedź. Przykra i zniechęcająca, przynajmniej dla mnie. Nie mam nic przeciwko eu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moją intencją jest to aby było kilku niezależnych moderatorów.

Domena bojano.eu jest zajęta. Więc do dzieła entuzjaści!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

za bojano 24.pl!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bojano24.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam zainteresowanych.

Z jawnego głosowania jednoznacznie wynika, że niemal wszyscy głosujący są za domeną bojano24.pl. Głosowanie kończy się z dniem 18-10-2017..
Uprzejmie informuję, że do dziś na powołanie do życia portalu Bojano - nasza mała Ojczyzna, pod domeną bojan24.pl wydałem:
- dwie domeny bojano24.pl i i-bojano.pl: 0 zł;
- Kreator WWW: 58,89 zł;
- karta do telefonu komórkowego „w naszej Rodzinie”: 20 zł;
- doładowanie telefonu: 30 zł;
- telefon z Biedronki: 59,90 zł
Łącznie jest to suma 169,79 zł. Swojego czasu pracy nie liczę.
Myślę też, że najlepszym zabezpieczeniem, przed przywłaszczeniem naszego portalu przez jakąś osobę lub firmę będzie jego utrzymywanie na zasadzie wolontariatu. Uważam, że tylko ludzie zaangażowani bezinteresownie do sprawy mogą przyczyniać się do budowania wspólnoty i pomnażania naszego dobra wspólnego jakim jest Bojano - nasza mała Ojczyzna. Przewiduję kilku niezależnych moderatorów, np. historia. W temacie powinien być jeden moderator, znany z imienia i nazwiska, który będzie dbał o jego treść. Każdy kto zechce się wypowiedzieć będzie musiał się zalogować.

Przyznam, że ostatecznie zdecydowałem się na założenie portalu Bojano - nasz mała Ojczyzna po „wyczynach” niejakiego ~kij na Bojano 217.172.231.* w temacie BOAJANO. Ten „bohater” raz się wychylił i poruszył lawinę ścieku wywołaną bombą wrzuconą do szamba. Do rynsztoka kloaki dołączył MIASTOWY ~Yamotaul 94.254.236.* Czy tacy chojracy byliby odważni gdyby mogli być jednoznacznie zidentyfikowani?

Serdecznie zapraszam do chętnych wolontariuszy do współpracy. Wkrótce podam dane kontaktowe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zbst - świetna inicjatywa. Zamieścimy ogłoszenie o rodzącej się inicjatywie, oraz poszukiwaniach moderatorów na fanpage'u fejsbukowym Bojano.

Czasami lawina szamba i idiotyzmu niektórzy komentarzy zakrawa o paranoje. Potrzeba nam rzeczowej dyskusji, niekiedy z humorem, ale wszystko z umiarem i na stosownym poziomie.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bojano24.pl
mogę zaoferować hosting za free

Witam zainteresowanych.
Zgodnie z obietnicą podaję nr tel. 536 688 339. Sieć „W Rodzinie”.
Proszę o informację w postaci SMS lub na pocztę głosową.
Będę odpowiadał tak szybko jak to będzie możliwe.
Dokładam starań aby nasz portal ruszył jeszcze w tym miesiącu.
Jako pomysłodawcy występujący pod nickiem „zbst” uzurpujemy sobie prawo do moderowania niezależnych tematów.

Mottem i podstawową zasadą postępowania na naszym portalu o Bojanie niech będą słowa Jana Pawła II wygłoszone w homilii 3-06-1991 na lotnisku w Masłowie koło Kielc.
TO JEST MOJA MATKA, TA ZIEMIA! TO JEST MOJA MATKA, TA OJCZYZNA! To są moi bracia i siostry! I zrozumcie, wy wszyscy, którzy lekkomyślnie podchodzicie do tych spraw, zrozumcie, że te sprawy nie mogą mnie nie obchodzić, nie mogą mnie nie boleć! Was też powinny boleć! Łatwo jest zniszczyć, trudniej odbudować. Zbyt długo niszczono! Trzeba intensywnie odbudowywać! Nie można dalej lekkomyślnie niszczeć!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podejrzanie pachnie mi to kruchtą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wciska się jakaś sutanna. Ma inny obszar do działania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bez takich numerów mi tutaj. Żadnych fanatyków w bojanie. Jedz sobie do koscierzyny z takimi poglądami. Zablokujcie mu tą domenę bo jeszcze na niej jakiś ołtarz postawi i będzie więcej szkody niż pożytku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ob. ~anonim 188.146.166.*. Ośmielę się objaśnić Ob., iż w języku polskim nazwy miejscowości pisało i nadal się pisze dużą literą. Powinno więc być: w Bojanie. No i chyba chodziło o to, aby jechać do Kościerzyny a nie: Jedz sobie do koscierzyny. Co tu jeść?
No chyba, że w ostatnim czasie zaszły jakieś zmiany w języku polskim, a ja jako zacofany tradycjonalista nic o tym jeszcze nie wiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

No i tradycyjnie, zagotowało się w kociołku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie tam gotowanie? Zwyczajna zupa na gwoździu. Bulgocze a gospodarz donosi produkty...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A będzie dział o szczepionkach?

Myślę o dziale ZDROWIE

Ośmielam się zauważyć, że ludzie o poglądach lewicowych i lewackich nie chcą żadnej religii obok siebie. Animatorzy tych ruchów twierdzą, że: „Religia to opium dla mas", jest narkotykiem, ułudą, baśnią i obłędną namiastką rzeczywistości dla ogłupianych mas i jest jedną z odmian ucisku duchowego.
A czy Ob. ~anonim 94.254.142.* wie, co to jest kruchta i czemu służy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Szkoła w Bojanie (5 odpowiedzi)

Szkola nie wyrabia z ilością uczniów i dzieci mają zajęcia do 18 uważam, ze to jest chore o gmina...

do góry