Widok
Godna polecenia pizzeria
Stołuje się w Diablo już ponad rok, Jedzenie jest zawsze smaczne i świeże pizza tak samo makarony też sałatek pierogów i całej reszty nie jadłem więc nie będę się wypowiadał.
Są opinie że pizza nie taka albo obiady w tłuszczu Bzdura na resorach !!!
Prawda jest taka że nawet jeżeli trafiło się komuś dostać nie takie danie lub pizze jaką oczekiwał proszę pamiętać że w pizzeriach są rotacje pracowników i coś takiego mogło się zdarzyć. Diablo z tego co się dowiedziałem istnieje już bardzo długo gdzieś z 7 lat I nadal DZIAŁA to znaczy że Muszą mieć dobre produkty i stałych odbiorców bo nikt by niesmacznego jedzenia nie zamawiał.
Więc albo ja mam zawsze szczęście albo niektóre opinie ta temat tej pizzerii są nieprawdziwe.Polecam serdecznie
Są opinie że pizza nie taka albo obiady w tłuszczu Bzdura na resorach !!!
Prawda jest taka że nawet jeżeli trafiło się komuś dostać nie takie danie lub pizze jaką oczekiwał proszę pamiętać że w pizzeriach są rotacje pracowników i coś takiego mogło się zdarzyć. Diablo z tego co się dowiedziałem istnieje już bardzo długo gdzieś z 7 lat I nadal DZIAŁA to znaczy że Muszą mieć dobre produkty i stałych odbiorców bo nikt by niesmacznego jedzenia nie zamawiał.
Więc albo ja mam zawsze szczęście albo niektóre opinie ta temat tej pizzerii są nieprawdziwe.Polecam serdecznie
Moja ocena
Diablo
kategoria: Pizzerie
obsługa: 5
menu: 5
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6