Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
diablo wątek zamknięty pizza 50 CM . Największa masakra to ciasto Ciężkie bardzo po zjedzeniu trzech...
~zennon
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2014

Nigdy więcej wątek zamknięty Zamówienie telefoniczne. Wybrałem pizze, większość w rozmiarze XL, ok. 50 cm....
~Adam
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2014

nie polecam wątek zamknięty dzisiejsza wizyta w tym czymś co nazywają pizzerią była totalną pomyłką....
~sl
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 listopada 2013

coś się zmieniło wątek zamknięty coś się zmieniło...pizza nie jest tak smaczna jak zawsze,obiad przeważnie...
~Gośka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 lutego 2013

Bardzo dobre jedzenie wątek zamknięty Przede wszystkim duże porcje i świeże jedzenie, polecam wszystkim.
~Klimas
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2012

Godna polecenia pizzeria wątek zamknięty Stołuje się w Diablo już ponad rok, Jedzenie jest zawsze smaczne i świeże...
~tomasz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 listopada 2011

Bardzo lubię to miejsce :) wątek zamknięty Obsługa, jakość i ceny są nieporównywalnie lepsze niż w innych pizzeriach w...
~Mania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 maja 2011

Jak najbardziej ok wątek zamknięty Testowałam już wiele pizzeri ale w tym lokalu najbardziej mi smakuje...
~wiola
-

dodano: 2 maja 2011

kolejny raz i kolejna porażka wątek zamknięty Zamawiam czasem dania obiadowe i niestety muszę stwierdzić, ze wszystko jest...
~mkaak
-

dodano: 15 kwietnia 2011

Nieprofesjonalnie wątek zamknięty Obsługa miła, ceny przystępne, dosyć szerokie menu, czyli na pierwszy rzut...
~klient p.
-

dodano: 7 stycznia 2011

BARDZO POLECAM!!! wątek zamknięty Pizza i pozostałe potrawy są pyszne. Smaczne ciasto, nie żalują dodatków, do...
~niobe
-

dodano: 29 września 2010

najlepsza pizzeria w trójmiescie!!! wątek zamknięty Jest to najlepsza pizzeria w trójmieście, obługa super, pizza robi sie na...
~tomek
-

dodano: 25 września 2010

smaczne jedzonko wątek zamknięty kilkakrotnie byłam w pizzerii i zawsze wychodziłam z pełnym...
~kaja
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 maja 2010

Rewela wątek zamknięty Pierwszy raz zamówiłem jedzenie - kumpel polecił zamówiłem pizze farmerską...
~Ojcowska
-

dodano: 21 listopada 2009

już cierpliwość do tego lokalu się wyczerpała wątek zamknięty kiedyś jeden z najlepszych w dostawie dziś tragiczna obsługa i średnie...
~jeż nie-stały klient
-

dodano: 30 sierpnia 2009

Polecam! wątek zamknięty Byłem z dziewczyną na obiadku ,jedliśmy danie diablo- pycha! Porcje duże,...
~Damian_85
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 czerwca 2009

zadowolony wątek zamknięty zawsze zamawiam z tej pizzerii jedzenie i nie narzekam, pizza jest fajna...
~Krzyś
-

dodano: 22 maja 2009

Co to ma być? wątek zamknięty Zamówiłem pizzę 50 cm z tej o to pizzeri. Już po niecałych 30 minutach...
~Karol
-

dodano: 15 kwietnia 2009

lipa wątek zamknięty Skuszony recenzją, że niby nowy właściciele i że teraz jest super...
~ja
-

dodano: 3 kwietnia 2009

Zmiana na lepsze wątek zamknięty Od paru tygodni "Diablo" zarządzaja nowi właściciele, co pizzeri oraz...
~Morenianin
-

dodano: 5 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

23

wątków

do góry