Widok

Godna polecenia!

Wiadomo, że żadna szkoła nie jest idealna, ale moge z czystym sumieniem ją polecić. Fajna atmosfera, w większości fajni nauczyciel, wysoki poziom co skutkuje brakiem jakichkolwiek problemów na maturze. Jeżeli chcecie mieć wszechstronna wiedze i dobre podstawy to warto.
Moja ocena
poziom nauczania: 5

wyposażenie: 3

zajęcia dodatkowe: -

bezpieczeństwo: 4

ocena ogólna: 4

4.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszechstronną wiedzę to ja zdobyłem w domu, z książkami. Gimnazjum więcej mnie nauczyło. Z kilkoma wyjątkami, nauczyciele to bestie bez duszy. Swoją drogą- jeśli polecasz tą szkołę z czystym sumieniem, znaczy to, że masz wypaczone.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słowo straszna to jest naprawde malo powiedziane... nie daje rady, nauczyciele lamia prawa ucznia np wg prawnie moga w tyg byc max 3 prace klasowe, a my tu mamy 5. Jak wiecej sie nie da to inne poprostu nazywaja sprawdzianami, ktore cudzem maja po 4 strony kazdy i takich mozemy miec jescze z 3-5 tygodniowo w dodatku codziennie min. 1 kartkowka niezapowiedziana. Nie bylo Cie i nie umiesz? To masz problem nikt tutaj nie pomaga.D yrektorka jest slepa zeby nie powiedziec glupia, a jestem tylko na humanie (szczerze nie wiem jak klasy biol-chem Sb radza) na szczescie pol roku do matury
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry