Jestem dietetyczką, która nie ma czasu dla siebie gotować. :-) Stąd moja decyzja o korzystaniu z cateringu. Po przetestowaniu bardzo wielu firm z Trójmiasta, zdecydowałam się na korzystanie z oferty cateringu dietetycznego Na Zdrowie. Wiem, że proces przygotowywania moich posiłków jest staranny i kontrolowany, więc nie muszę się martwić o to, że w moich posiłkach znajdą się rzeczy, na które mam alergię, a jest ich sporo. Mogę potwierdzić, że mimo długiej listy produktów, których nie mogę jeść, moja dieta jest urozmaicona i dobrze zbilansowana. Jedzenie jest przygotowane z dobrej jakości składników, co w niektórych firmach wyglądało zupełnie inaczej. Wszystkie dania są estetycznie podane i dostarczone pod same drzwi -codziennie o stałej godzinie. Swoim podopiecznym i wszystkim, którzy nie mają czasu na gotowanie albo nie potrafią i nie wiedzą, jak się odżywiać polecam właśnie catering Na Zdrowie.
Bardzo dobre jedzenie. W domu nigdy nie próbowałam takich rzeczy. Czasem potrawy są naprawdę wyszukane, jak z najlepszych restauracji. Chociaż firma jest z Gdańska, ja zamawiam do Gdyni, to zawsze są na czas.
Polecam serdecznie. Przez dwa miesiące diety jedzenie było bardzo
urozmaicone.