Widok

Goldwell czy Wella?

Zastanawiam się, która z profesjonalnych farb jest lepsza - Goldwell czy Wella? Wiem, że Wella ma nowość farbę Ilumino, która daje dużo blasku włosom, odbijając światło. A jak Goldwell?

Będę wdzięczna za opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie Wella:) Ilumina faktycznie jest farbą swietnej jakości i daje włosom śliczny połysk no i bardzo włosy odżywia:)
Dziękuję :) zawsze myślałem, że Goldwell jest najlepszy.
Zdecydowanie polecam Goldwell,stosuje farby tej firmy kilka razy dziennie! Zarówno farby z serii Topchic oraz Nectaya z pielęgnacyjnym olejkiem arganowym (nie zawiera amoniaku) są niezawodne w każdej sytuacji!
Papi a czy Goldwell ma odpowiednik farby Wella Illumino, która nadaje duży połysk, a przy blondach nie trzeba w zasadzie robić refleksów?

Pytam, bo dotąd fryzjer farbował mi włosy Wellą Illumino i pięknie błyszczą się włosy, nie trzeba robić żadnych refleksów. Niestety nie jestem zadowolona z cięcia i chciałam spróbować pofarbować włosy w salonie, gdzie pracują na Goldwellu.
Poczytaj o produkcie Elumen hair color,produkt mega pielęgnujący włosy,nadaje jedyny w swoim rodzaju połysk ,również włosom blond.Szukaj fryzjera ,napewno dobierzecie odpowiedni produkt.Powodzenia i połysku :-)
Dziękuję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Davines jest dobry :)
Czesc dziewczyny! Co się dzieje z Filipem? Jego atelier na powstańców jest zamknięte !!!! Jestem zrozpaczona!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zaryzykowałam... Włosy pofarbowane Goldwell Topchic plus refleksy rozjaśniaczem. Kolor fajny, włosy błyszczą się... Jest jednak ale... Niestety farba ma amoniak i bardzo po niej swędzi skóra głowy. Wella Illumina nie ma amoniaku a włosy były podobnie rozświetlone. Na szczęście włosy są fajnie ścięte, więc było warto.
Uważam, że Wella będzie lepsza, bo po Goldeell moje włosy są matowe, a po umyciu w dotyku jak guma, nawet po użyciu szamponu tej samej firmy.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (107 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

do góry