Widok

Goło i Wesoło

Goło i wesoło Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Goło i Wesoło.
Obsada: Dorota Deląg, Mirosław Zbrojewicz, Henryk Gołębiewski, Tomasz Sapryk, Radosław Pazura, Jacek Lenartowicz, Paweł Królikowski, Andrzej AndrzejewskiProducent: Jerzy GudejkoReżyseria: Arkadiusz Jakubik - Reżyser, aktor, autor. W swoim reżyserskim i autorskim dorobku ma grany od kilku lat w Teatrze Rampa w Warszawie musical „Jeździec burzy” o Jimie ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Goło i Wesoło

Niestety sztuka mnie nie porwała.
Bilety za drogie w stosunku do jakości sali teatralnej NOT ( słaba widoczność , chodzi o ustawienie krzeseł ). Raczej długo się tam nie wybiorę.

Jeden bilet do odsprzedana, cena do ustalenia. Prosze o info w opinii.

Golo i wesolo na scenie NOT-u

Z ogromna przyjemnością obejrzałam te sztukę, która stanowi wspaniała odskocznie od szarych dni i codziennych obowiazkow. Lekka gra aktorów, humor - gorąco polecam.

Zawiedziona

NIestety ale sztuka bardzo mnie rozczarowała... było goło ale wcale nie wesoło. Może gdyby wystepował Paura uratowałby sztukę, ale niestety w Gdańsku nie wystapił. Było to najgorsze przedstawienie jakie widziałam ostatnio.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Goło i Wesoło

Po raz drugi oglądałam to przedstawienie w Gdańsku. Rewelacja! Gra aktorów, humor, zabawa. Po prostu świetne przedstawienie. Owacje na stojąco!!! Dziękujemy - widzowie!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te opinie to chyba jakiś żart...Wszystkie są prawie identyczne-i właśnie dlatego nie wybiorę się na to przedstawienie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

prosze o wyjaśnienie

proszę o wyjaśnienie czemu są tu opinie z 2006 roku... Parę lat minęło....

DNO !

Typowy przykład "koszarowego" humoru ! Gratuluję "poczucia estetyki" organizatorom i "aktorom" tego, jakżeż prymitywnego spektaklu ! BRAWO !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super

Polecam wszystkim. Byłam na tym kilka lat temu w Warszawie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

w Słupsku może tak....

takie teksty o robieniu laski? Jestem w 100% zniechęcona do tego spektaklu.

ktory mamy rok?

Zastanawia mnie jedno skad opinie z 2006 roku? Przy okazji kiedy pojawia sie spektakl trojmiasto wkleja to co bylo w 2006 z kilkoma zmienionymi danymi i starymi komentarzami? Szczyt lenistwa czy zamierzone dzialanie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

8.03 poznań

Rewelacja. Polecam. Ogrom śmiechu, Radek jest niesamowity, do końca po cichu liczyłam, że zedrze z siebie tę kieckę. :D Przyjemne zakończenie dnia, relaks i jeszcze raz relaks.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem przerażona poziomem tego spektaklu. Uważam, że jest on prymitywny. Najbardziej przerażające podczas spektaklu był fakt, że prawie cała widownia śmiała się i głośno klaskała. Tylko co poniektórzy wychodzili skonfundowani.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

beznadzieja

bylem widziałem potwierdzam wypowiedź Wojtka,zmarnowany czas a dowcip typu /pytanie do kobiety z widowni jak długo robi laskę to żenada/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

NUDA

Czytając te opinie jestem zdumiona, "spektakl", który obejrzałam nie jest tym czego można oczekiwać po takich naziwskach. Dla mnie to była żenada, szczególnie pierwsza część. W porównaniu z boskim KLIMAKTERIUM - scenografia teksty, postacie i aktorzy grający - super. A w Goło i wesoło" to ani nie było goło ani wesoło!!!! Uważam , że szkoda czasu i pieniędzy na taki występ - dzieci w szkole lepiej się potrafią przygotować!!!!! Oby ciekawsze pomysły mieli na przyszłość albo lepszego scenarzystę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wrażenia pozytywne

Naprawdę świetny spektakl, w Słupsku widownia szalała!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Właśnie wyszliśmy po godzinie

Właśnie wyszliśmy po godzinie. Jesteśmy zaskoczeni. Taka chała... A niektórym sie podobało ? No cóż...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przed chwilą zamieściłam swoją opinię i co ? Wykasowana??!!

Przereklamowany

Obejrzałam i trochę się zdziwiłam. Oczekiwałam od takiej klasy aktorów czegoś więcej... Pierwsza część - nuda, w drugiej zdecydowanie lepiej, ale bez rewelacji...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kultura

Awantura w Chioggi (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...

Koło sprawy bożej (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Koło sprawy bożej . "KOŁO SPRAWY BOŻEJ" Konrad Hetel KOŁO SPRAWY BOŻEJ...

do góry