Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jedno słowo- NIE POLECAM!!!!! wątek zamknięty Przesyłki ( aż 4 duże paczki) nadałam 5 marca. Uprzejmy Pan poinformował...
~Rozczarowana
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 marca 2012

Polecam wątek zamknięty Polecam korzystanie z usług - profesjonalnie, szybko, terminowo. Przystępna...
~Aleksandra
-

dodano: 29 lutego 2012

Kurier godny polecenia !!! wątek zamknięty Przesyłkę nadałem dzień przed świętami,i zależało mi na tym by dotarła w...
~;-)
-

dodano: 12 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty Współpracuję z tą firmą od lipca : terminowa, sumienna co ważne uczciwa -...
~andrzej
-

dodano: 27 grudnia 2011

Godni Polecenia wątek zamknięty Często korzystamy z usług tej firmy na terenie trójmiasta,tj z usług...
~zbigniew
-

dodano: 14 grudnia 2011

Kurier Warty polecenia wątek zamknięty po moich ocenach dla tego pana komentarz dodatkowy jest zbędny ale dodam ze...
~dzino
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 lutego 2011

arogancki kurier wątek zamknięty moja ocena wynika z arogancji kuriera który dostarczał mi przesyłkę 09.11 na...
~Marek
-

dodano: 11 listopada 2010

Kurier widmo wątek zamknięty Oferta wydaje się być warta uwagi. Ceny przystępne. Postanowiłem skorzystać....
~Niezadowolony
-

dodano: 11 sierpnia 2010

PEŁEN PROFESJONALIZM wątek zamknięty Super firma,dobra cena,szybka paczka,przemiła obsługa,polecam wszystkim...
~Mantra
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2009

Opinia wątek zamknięty Korzystam sporadycznie z usług tej firmy, ale zawsze jestem zadowolony z...
~mikr
-

dodano: 5 sierpnia 2009

Przeprosiny wątek zamknięty Dzięki chłopaki, że załatwiliście sprawnie sprawę. Sorry za nieuzasadnione...
~Rafał
-

dodano: 7 lipca 2009

Bardzo solidna firma POLECEM!!!!!!! wątek zamknięty Firma bardzo szybko uporala sie z dostarczeniem przesylki.Mysle ze jakosc...
~Michal
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 20 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry