Widok
Gorąco POLECAM!
Polecam KAŻDEMU szkołę OSK MINI! Do dziś nie wierzyłam, że mi się uda- a jednak! Chciałam w tym miejscu podziękować mojemu instruktorowi Panu Jarkowi za pełne wyrozumienia i cierpliwości ( a gaduła ze mnie straszna :P ) godziny nauki jazdy oraz Panu Mariuszowi za tak wspaniale przeprowadzoną teorię która pozwoliła mi zrozumieć do czego te wszystkie znaki służą ;P. Śmiało mogę powiedzieć, że dzięki tym dwóm osobą nabrałam chęci, pewności siebie a co najważniejsze- czerpałam przyjemność z jazdy samochodem. Kurs nie tylko składał się z przygotowania do samego egzaminu ale również z poznania i zrozumienia samochodu, jazdy i otoczenia oraz jak dla mnie mentalnego przestawienia się na tryb " ja= kierowca".
Zdałam za 3-cim razem ale to nie z braku umiejętności ale bardziej ze stresu związanego z samym egzaminem.
Rada dla kursanta: jeśli nie czujesz się gotowy na egzamin wykup dodatkowe godziny tak jak ja. Nie żałuję wydanych pieniędzy na te kilka godzin,gdyż była to lokata na przyszłość a dzięki temu poczułam się pewniej no i miałam możliwość przestudiowania jeszcze raz swoich błędów.
Powodzenia Wszystkim zdającym.! Wierzcie w siebie i śmiało zadawajcie pytania swojemu instruktorowi.
Zdałam za 3-cim razem ale to nie z braku umiejętności ale bardziej ze stresu związanego z samym egzaminem.
Rada dla kursanta: jeśli nie czujesz się gotowy na egzamin wykup dodatkowe godziny tak jak ja. Nie żałuję wydanych pieniędzy na te kilka godzin,gdyż była to lokata na przyszłość a dzięki temu poczułam się pewniej no i miałam możliwość przestudiowania jeszcze raz swoich błędów.
Powodzenia Wszystkim zdającym.! Wierzcie w siebie i śmiało zadawajcie pytania swojemu instruktorowi.
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6