Widok
Gorąco Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój samochód nie był używany przez 2 lata, kiedy odałam go do warsztatu w/w.Byłam zaskoczona gdyż mechanicy sporo się nad nim napracowali samochód doprowadzili do użytkowania w dość szybkim czasie,wszystkie usterki, naprawy zostały dokonane dokładnie za co bardzo dziękuje.I bardzo pochwalam.
Niedawno wyskoczyła mi nowa usterka i samochód odałam ponownie do naprawy do tego samego warsztatu samochodzik został ponownie naprawiony w bardzo szybkim tempie co mnie bardzo zaskoczyło obecnie chodzi bardzo dobrze nie mam z nim zadnego problemu.
Dziekuje bardzo i pozdrawiam
Ważne! Jako kobieta przyznaje duży + za to że nie byłam naciągana na dokonywanie nie potrzebnych napraw jak jest to robione w inych warsztatach.
Niedawno wyskoczyła mi nowa usterka i samochód odałam ponownie do naprawy do tego samego warsztatu samochodzik został ponownie naprawiony w bardzo szybkim tempie co mnie bardzo zaskoczyło obecnie chodzi bardzo dobrze nie mam z nim zadnego problemu.
Dziekuje bardzo i pozdrawiam
Ważne! Jako kobieta przyznaje duży + za to że nie byłam naciągana na dokonywanie nie potrzebnych napraw jak jest to robione w inych warsztatach.
Moja ocena
Del Service
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 6
asortyment: 6
jakość usług: -
terminowość: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6