Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Stały klient wątek zamknięty Jestem stałym klientem od wielu lat serwisuje u nich wszystkie swoje...
~Kamil
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 marca 2018

Polecam ten warsztat wątek zamknięty Jestem stałym klientem od około 15 lat, polecam ten warsztat tym co lubią...
~Camel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 stycznia 2017

WARTO,blisko, w centrum wątek zamknięty Trafiłem do Della po tym jak w dwóch innych warsztatach wywieszono białą...
~Marek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 stycznia 2017

Polecam wątek zamknięty Nie mam zastrzeżeń do tego warsztatu. Poinformowano mnie o kosztach naprawy i...
~Lucyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 października 2016

Poszukajcie innego warsztatu... wątek zamknięty Niby zrobią, niby działa... Ale potem wychodzi, że a to wstawili za słaby...
~Bobski
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2016

Jest ok wątek zamknięty Będąc na delegacji moja cytrynka padła. Szybko znalazłem przez polecenie...
~Roman
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 stycznia 2016

Zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakt z tym warsztatem wątek zamknięty Przygoda zaczęła się od gruponu na wymianę czynnika chłodzącego w...
~Mariusz
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 marca 2015

Jan - opinia wątek zamknięty Z usług warsztatu korzystam od ponad 5 lat. Do tej pory ani razu nie...
~Jan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 marca 2015

zdecydowanie przystępny warsztat wątek zamknięty witam.jestem stałym klientem serwisu i wkoncu postanowilem dodać swoją...
~Janusz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 stycznia 2009

REWELKA wątek zamknięty Bardzo miła obsługa. Nie mogłam poradzic sobie z elektryką w samochodzie,...
~klientka od forda ka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 stycznia 2009

profesjonalnie wątek zamknięty bardzo dobry serwis,profesjonalne podejście do tematu, ceny umiarkowane i...
~michał
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2008

Zlodzieje wątek zamknięty Niestety,w tym warsztacie nie naprawia ci samochodu...Zaplacilem, a jest...
~kiepski
-

dodano: 24 lipca 2008

POLECAM wątek zamknięty Mieszkam w centrum miesta, więc bardzo odpowiada mi lokalizacja. Zostawiłam...
~zielony lanos
-

dodano: 16 maja 2008

mitra - opinia wątek zamknięty Samochód oddawałem na cały dzień dwa razy, tłukąc się spowrotem w największe...
~mitra
-

dodano: 3 marca 2008

Gorąco Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Mój samochód nie był używany przez 2 lata, kiedy odałam go do warsztatu...
~Klientka od wolskvagena-Passata
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 26 lipca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

15

wątków

do góry