Widok
Zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakt z tym warsztatem
Przygoda zaczęła się od gruponu na wymianę czynnika chłodzącego w klimatyzacji. Podczas wymiany okazało się układ nie jest szczelny i że do wymiany jest część przewodu wysokiego ciśnienia. Koszt 400zł, faktyczny koszt przewodu 60zł. Czas wycięcia przewodu - około 20-30min. Zatem roboczo-godzina wynosi 680zł .... Bardzo długi czas oczekiwania na jakiekolwiek akcje, niestety obsługa jak i koszta pozostawiają wiele do życzenia....
Moja ocena
Del Service
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1
asortyment: 2
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6
Ja mam calkiem inna opinie.NIe znam sie na cenach przewodow ale nie wydaje mi sie , zeby taka przebitka byla mozliwa.Moze zapomnial pan o tym , ze jakies inne czesci wchodzily w gre? Tez bylem z grupona i bylem zadowolony.Pozniej pojechalem na wymiane sprzegla i kola 2 masowegodo nich bo w moim warsztacie koszt byl o 850 zl wiekszy niz na bialostockiej co prawda naprawa przeciagnela sie o jeden dzien ale wymieniono mi opony z letnich na zimowe za darmo w ramach zadoscuczynienia.
Problem polegał na tym, że było to duże auto terenowe ze stanów (Ford Explorer 4.6 V8 2009) i dlatego cennik poszybował "w górę" :(
Niestety Wojtek teraz kapitalizm polega na tym, iż można zarządać tyle ile jest wygodnie, skoro klient nie ma wyboru i musi zapłacić...
Lecz dla równowagi mogę polecić zakład Greg Car na Podolskiej.
Niestety Wojtek teraz kapitalizm polega na tym, iż można zarządać tyle ile jest wygodnie, skoro klient nie ma wyboru i musi zapłacić...
Lecz dla równowagi mogę polecić zakład Greg Car na Podolskiej.