Widok

Zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakt z tym warsztatem

Przygoda zaczęła się od gruponu na wymianę czynnika chłodzącego w klimatyzacji. Podczas wymiany okazało się układ nie jest szczelny i że do wymiany jest część przewodu wysokiego ciśnienia. Koszt 400zł, faktyczny koszt przewodu 60zł. Czas wycięcia przewodu - około 20-30min. Zatem roboczo-godzina wynosi 680zł .... Bardzo długi czas oczekiwania na jakiekolwiek akcje, niestety obsługa jak i koszta pozostawiają wiele do życzenia....
Moja ocena
Del Service kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1

asortyment: 2

jakość usług: 1

terminowość: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mam calkiem inna opinie.NIe znam sie na cenach przewodow ale nie wydaje mi sie , zeby taka przebitka byla mozliwa.Moze zapomnial pan o tym , ze jakies inne czesci wchodzily w gre? Tez bylem z grupona i bylem zadowolony.Pozniej pojechalem na wymiane sprzegla i kola 2 masowegodo nich bo w moim warsztacie koszt byl o 850 zl wiekszy niz na bialostockiej co prawda naprawa przeciagnela sie o jeden dzien ale wymieniono mi opony z letnich na zimowe za darmo w ramach zadoscuczynienia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Problem polegał na tym, że było to duże auto terenowe ze stanów (Ford Explorer 4.6 V8 2009) i dlatego cennik poszybował "w górę" :(
Niestety Wojtek teraz kapitalizm polega na tym, iż można zarządać tyle ile jest wygodnie, skoro klient nie ma wyboru i musi zapłacić...

Lecz dla równowagi mogę polecić zakład Greg Car na Podolskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry